Calatorie in timp si spatiu prin Mahalaua Icoanei

0

De Ziua Cărturești, ARCEN – Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate, organizează un traseu-cultural pietonal în Mahalaua Icoanei, având ca punct de pornire cea mai mare librărie din București: Cărturești Verona.

unnamed (1)

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, ARCEN invită bucureștenii la o „Călătorie în timp și spațiu prin Mahalaua Icoanei” într-un traseu circular care va cuprinde străzile: str. Arthur Verona, str. Jean Louis Calderon, str. Eremia Grigorescu, str. Cristofor Columb, str. A.D. Xenopol, str. Pitar Moș.

Se va organiza același traseu atât de la ora 12.00, cât și de la ora 15.00, traseu care va surprinde o serie de povești și istorii despre mahalalele care au apărut de-a lungul secolelor în preajma Uliței Herăstrăului și a râului Bucureștioara, despreGrădina Icoanei și Ioanid, dar și despre arhitectul Ion Mincu și Școala Centrală de Fete.

Traseul ARCEN va surprinde aspecte din viața mahalalelor bucureștene, dar și din viața tinerelor domnișoare de pension de secol XIX, fără să fie omise poveștile despre cinematografe, cărți, librari celebri și librării.

ARCEN împreună cu Librăria Cărturești Verona au convenit ca, în cazul în carevremea nu va fi favorabilă pentru plimbare, să fie organizat un traseu-virtual în Cafeneaua Verona, începând cu ora 15.00.

Participarea la traseul-cultural ARCEN este gratuită.

unnamed

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează