Călătorie în lumea dincolo de aparențe / Alandala Cafe București

0

Sambata, 21 Iunie, ora 20:00, vă invităm să călătoriți împreună cu noi în lumea dincolo de aparențe, în inconștient, unde vom regăsi seva noastră tribală.

Artiști : Anamaria Miehs – Expoziție de Pictură & Atouck – AudioVideo Setting

https://www.facebook.com/events/1513472252205691/

Portretele pe care le realizează Anamaria Miehs sunt o reprezentare a fețelor ei interioare, o amintire a firii sălbatice a omului, apropiat de natură, deconectat de tehnologie și imersat într-un univers cultural primar.

Atouck aka Andrei Barbu va asigura dimensiunea audio și video din cadrul vernisajului. Călătoria sonoră vă va purta pe meleagurile muzicii ambient, drone, soundscape și IDM.

http://soundsphere.ro/
https://soundcloud.com/atouck

Sâmbătă, 21 iunie, ora 20:00. Intrare LIBERĂ.

Alandala : Str Aurel Vlaicu nr 70 Bucuresti

evenimentSambata21ALANDALA

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează