Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Calatorie educativa in lumea satului Asociatia Lume Buna- prezent Street Delivery pe 16 iunie

0

Calatorie educativa in lumea satului Asociatia Lume Buna- prezent Street Delivery pe 16 iunie

calatorie educativa in lumea satuluiMagia educaţiei prin joc – îi invită pe cei mici să descopere „bucuria jocurilor” – prin participarea la activităţi de educaţie prin joc, ECOART şi educaţie antreprenorială. Îi aşteptăm pe cei dornici să ofere copiilor o experienţă distractivă de a învăţa prin joc.

Street Delivery este locul potrivit unde proiectul nostru va întâlni copiii dvs – îi va provoca la creativitate şi la a îmbina latura inventivă cu partea practică. Participarea la concursul de creativitate din perioada Street Delivery îi va răsplăti cu premii pe cei mai talentaţi mici artişti – premii oferite de partenerii noştri: cărţi şi reviste educative. Activităţile sunt potrivite pentru copiii cu vârstă între 6-12 ani şi se încadrează în aria animaţiei socio-educative – educaţiei non-formale.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.