Calatorie educativa in lumea satului Asociatia Lume Buna- prezent Street Delivery pe 16 iunie

0

Calatorie educativa in lumea satului Asociatia Lume Buna- prezent Street Delivery pe 16 iunie

calatorie educativa in lumea satuluiMagia educaţiei prin joc – îi invită pe cei mici să descopere „bucuria jocurilor” – prin participarea la activităţi de educaţie prin joc, ECOART şi educaţie antreprenorială. Îi aşteptăm pe cei dornici să ofere copiilor o experienţă distractivă de a învăţa prin joc.

Street Delivery este locul potrivit unde proiectul nostru va întâlni copiii dvs – îi va provoca la creativitate şi la a îmbina latura inventivă cu partea practică. Participarea la concursul de creativitate din perioada Street Delivery îi va răsplăti cu premii pe cei mai talentaţi mici artişti – premii oferite de partenerii noştri: cărţi şi reviste educative. Activităţile sunt potrivite pentru copiii cu vârstă între 6-12 ani şi se încadrează în aria animaţiei socio-educative – educaţiei non-formale.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează