Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Călătoria spre Fericire atelier de dezvoltare personală susținut de Daniel Meze. INTRARE LIBERĂ

0

Călătoria spre Fericire
atelier de dezvoltare personală susținut de Daniel Meze
2.11.2015, orele 19.30, intrare liberă

afis FERICIRE - online- final
ATELIER

Viaţa este o călătorie spre fericire. Oricum am defini această fericire: Eden, Rai, Nirvana, iluminare, „sânul lui Avraam”, mântuire, etc. aspiraţia omului este constant direcționată spre o stare de beatudine care să nu se sfârşească. Între timp, încercăm să gustăm bucăţi din această fericire prin achiziţia unei noi maşini, a unei noi haine, a unui telefon de ultimă generaţie, chiar a unei iubite / iubit… dar observăm că rămânem tot goi în vasul care este destinat umplerii cu Fericire. Înţelepţii şi toţi marii maeştri ne spun că ne aflăm într-un ocean de Fericire, dar că nu îl conştientizăm, la fel ca peştele care stă în apă şi „suferă” de sete. Vino la „Călătoria spre Fericire” ca să ridicăm puţin cortina în plin voiaj prin Wonderland. – Daniel Meze

Atelierul durează 1 h și este oferit de Daniel Meze, cu intrare liberă. Interactivitatea întâlnirii vine din relaționarea directă cu publicul și deschiderea de a răspunde la întrebări ridicate de publicul prezent. Temele abordate investighează atingerea fericirii în contextul cultural actual, definirea fericirii pentru omul contemporan, gestionarea situațiilor de criză din viață care ne blochează accesul la fericirea sinceră și directă etc.

De ce nu suntem fericiti?
Ne dorim cu adevarat sa fim fericiti?
Ce trebuie sa facem sa fim fericiti?
Cum acceleram drumul in calatoria spre fericire?
Ne trebuie parteneri de calatorie?

La acest curs introductiv o sa punem in discutie mai multe “obstacole” care stau in calea fericirii noastre. Obstacolele sunt niste blocaje psihologice inconstiente care sunt valabile la toata lumea. Ele nu sunt percepute in general de 99% din oameni care actioneaza pe “pilot automat”. Cursul ofera cateva “ponturi” prin care ne putem “trezi” sau iesi din paradigma curenta a “visului lucid pe care il traim”.

DANIEL MEZE

Organizatorul atelierului, Daniel Meze, deține un master Master în Psihologie Clinică, Psihoterapie și Consiliere Psihologică oferit de Universitatea din Oradea, este jurnalist cu studii de politologie iar în ultimii 10 ani a trăit experiențe variate de lucru interior, conștient cu sine. Astăzi organizează și conduce cursuri de yoga si taekwon-do, tehnici de arte marțiale și cursuri de consiliere cognitiva, psihoemoțională, deprogramare și programare neurolingvistică, ayrveda, istoria curentelor spirituale și Cabala.

Daniel Meze

JOURNEY PUB

Spațiul nostru este deschis nomazilor, călătorilor adevărați și pasionaților de drum, care caută întotdeauna un loc în care să își adune gândurile, să își facă planuri sau chiar să călătorească în moduri alternative. Echipa noastră susține evenimentele care ne petrec prin viață încurajând atitudinea călătorului de cursă lungă pentru că… Life is a journey! Toate evenimentele susținute aici poartă mesajul Cunoaște-te pe tine însuți, doar așa vei fi pregătit întotdeauna pentru călătorie.

INTRARE LIEBRA la eveniment.

Contact rezervări: 0752 285 286
Parteneri media: Metropotam.ro, EventBook.ro, ChestiiUrbane.ro, RomaniaPozitiva.ro, Bookaholic.ro, Filme-carti.ro, Gratuitor.ro, OrasulMeu.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.