Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Călătoria mea în training în următorul an, 12 ianuarie 2017

0

La început de an vă invităm la o sesiune de explorare a intențiilor și obiectivelor ca traineri în anul următor. Pentru “navigare” vom folosi busola cu cele 4 inteligențe:

  • Sud (inteligență fizică): instrumente, materiale, cărți, alte obiecte pe care vreau să le utilizez în training; joc, umor, creativitate și magie în sala de training; energie și vitalitate în sala de training

  • Est (inteligență emoțională): relația mea cu mine; relațiile cu persoanele importante din viața mea; relațiile cu participanții și relațiile cu co-trainerii și partenerii

  • Vest (inteligență mentală): învățare și dezvoltare profesională; carieră în training; certificări și alte forme de recunoaștere, abundență, venituri din training/facilitare.

  • Nord (inteligență spirituală): contribuție, generozitate, scop, misiune. Care sunt cauzele / grupurile / organizațiile pe care vreau să le susțin anul acesta?

training cafe logo 2016

Pentru a așeza această călătorie într-un format fizic vom utiliza colaje, fotografii, abțibilduri, desene. Orice astfel de imagini aveți și credeți că vă vor inspira, vă invităm să le aduceți cu voi. O să găsiți în spațiu și alte resurse (reviste pentru decupat, foi colorate, foarfeci, lipici, buline, markere, creioane colorate).

Vă așteptăm cu drag joi 12 ianuarie 2017:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare
18.45 – 21.15 Călătoria mea în training în următorul an

Atelierul va fi găzduit de Diana Ghindă, Community Host Training Café.

Detalii și înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.