Călătorește la Londra prin muzică și poveste la Humanitas Kretzulescu / luni, 14 septembrie

0

Călătorie la Londra prin lecturile lui Ionuț Grama din 6 romane britanice contemporane și cântecele lui Amy Winehouse interpretate de Judy Florescu pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu, Calea Victoriei nr. 45.

Nu sună foarte tentant, așa-i? Permite-mi să-ți mai dezvălui un pic din planul nostru de vacanță care nu te va sărăci, ba chiar te va îmbogăți sufletește.

Jazzulescu-14-septembrie-Kretzulescu

Cântă, povestește, călătorește este subtema evenimentului nostru, gândit și creat special pentru oamenii sensibili, avizi de frumos și bine, care rezonează cu muzica lui Amy Winehouse și literatura britanică a secolului nostru. Chiar dacă am fost sau nu la Londra, acel oraș are un mister, o atracție și o fascinație aparte asupra omului. Pentru că vrem să călătorim oricând și fără să cheltuim, am ales să vă oferim o bucățică din cultura londoneză a generației tinere dată de muzica lui Amy Winehouse și Scene din viața provincială de J. M Coetzee, Orele îndepărtate de Kate Morton, Cum trăiesc morții de Will Self, Am ceva să-ți spun de Hanif Kureishi, Adio, dar mai stau puțin de Nick Hornby și Arlington Park de Rachel Cusk.Astfel, s-a născut: Jazzulescu inspirat de Londra – Judy Florescu covers Amy Winehouse și lectură Ionuț Grama, un eveniment cu intrare liberă, la care ținuta obligatorie este zâmbetul.

Ministory: Amy Winehouse este cea mai bine vândută artistă britanică a secolului XXI, inventatoare a propriului său stil muzical, câștigătoare a 6 premii Grammy. Pe 14 septembrie Amy ar fi împlinit 31 de ani, iar fanii se vor întâlni pentru a-i sărbători geniul muzical care va a fost, este și va rămâne Amy Winehouse.

Invitatul de onoare al serii Jazzulescu inspirat de Londra este actorul Ionuț Grama, cel mai carismatic tânăr actor român, pe care îl vedem în producții de film de la Hollywood, dar și pe scenele teatrului independent din București într-unul din cele mai longevive spectacole Cui i-e frică de Virginia Woolf?. Ionuț Grama este un actor cu foarte multe capacități extra-­meserie, dacă putem spune asta. Joacă în filme hollywoodiene, are un accent impecabil în limba engleză, joacă teatru, traduce piese de teatru, dublează voci pentru filmele de animație și se ocupă și de design digital. Dintre atâtea calități,desprindem că este un artist cu acte în regulă și dacă nu lucrează în film, lucrează la studio, sau repetă la un spectacol, sau creează un banner pentru un site. Pe toate muncile sale le face cu bucurie și o dăruire ce pot fi observate în fiecare dintre proiectele sale. De fiecare dată când îl întâlnești, Ionuț Grama este un om vesel vesel cu plăcerea conversației, calități ce sunt într-­un total contrast cu personajele pe care le interpretează pe scenă sau în filme. Timpul și-­l împarte cu succes între repetiții la teatru, filmări și înregistrări la studio, traduceri de piese de teatru și grafică teatrală, iar când nu lucrează, lui Ionuț îi place să călătorească și cel mai mic prieten al său este motanul Shiro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.