Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cafeneaua de stiinta: Innovation Labs – locul unde ideile se transformă în afaceri

0

Radio România Cultural vă invită la cea de-a treia ediţie din 2016 a Cafenelei de ştiinţă.

Senzori și drone – ajutoare pentru fermieri, un limbaj criptat al afacerilor, resturi alimentare transformate în larve pentru furaj ecologic, arenă digitală pentru avocați și clienți, transformarea informațiilor vizuale în semnale tactile – sunt câteva dintre ideile de proiecte înscrise la competiţia din acest an a Innovation Labs iar NEMESIS, INTACT, AMADEUS, ENTy, Ludicon FishBuzz , GreenLeaf sau TRusT – tot atâtea dintre numele proiectelor care participă la acelaşi Innovation Labs şi care, o parte dintre ele, vor deveni afaceri de success.
Pentru că tocmai asta face Innovation Labs: descoperă şi creşte idei cărora le dă, apoi, drumul în viaţă – adică pe piaţă – sub forma unor afaceri înfloritoare.

cafeneau de stiinta

“Depun mărturie” Mihnea Spirescu, câștigătorul Innovation Labs 2015 Best Business, CEO Monday, Daniel Rosner și George Diță, mentori în cadrul programului de pre-accelerare la ediţiile Innovation Labs din anii 2013 – 2016 dar şi Răzvan Rughiniş, co-founder Tech Lounge, co – organizatorul Innovation Labs.
D
e ce la Innovation Labs? Ne vor spune Flavia Oprea, CEO ENTy şi Gabriel Rotaru, CEO Serafim, echipe înscrise în ediţia de anul acesta a Innovation Labs 2016.

Luni, 4 aprilie 7 martie a.c., la Cafeneaua de ştiinţă, în direct, între 19.00 – 21.00, pe toate frecvenţele Radio România Cultural dar şi video on line, pe www.radioromaniacultural.ro

Realizator si moderator: Corina Negrea

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.