Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cafenea psi: Munca şi sensul vieţii

0

Mergi la serviciu ca să-ţi permiţi traiul de zi cu zi. Dar ajungi să-ţi petreci tot timpul la serviciu şi sfârşeşti prin a nu mai avea timp să-ţi trăieşti viaţa pentru care munceşti.

Care sunt cu adevărat cele mai importante întrebări în viaţă… şi unde aflam răspunsurile?

Pentru Cine-café-ul lunii mai vă invităm la o discuţie mai specială, o discuţie despre viaţă, moarte şi, mai ales, despre ceea ce este cu adevărat important în viaţă.

Ca pretext, vom folosi filmul “Lecţie de viaţă”. Aşadar, vă aşteptăm în ultima sâmbătă a lunii pentru a discuta pe acestă temă, la o ceaşcă de cafea sau ceai, moderatorul întâlnirii fiind Irina Miron, psihoterapeut.

10306388_10152126764488603_7692621596751252423_n

Întâlnirea se va desfăşura sâmbătă, 31 mai, între orele 17.00 – 20.00 la sediul CDP din Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sc. A, Et. 6, Ap. 39, Sector 1, Bucureşti (zona Universitate, în blocul cu Sala Dalles).

Pentru a vă înscrie vă rugăm să confirmaţi participarea pânâ la data de 30 mai orele 17:00 la adresa de e-mail: office@cdppsi.ro

Vezi şi evenimentul pe Facebook

Vă mulţumim pentru interes şi vă aşteptăm cu drag!

Echipa CDP.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.