Cadouri de designeri romani de produs in acest an

0

Cadouri de designeri romani de produs in acest an la Seara de Gala a Festivalului Brazilor de Craciun

Designerii romani de produs au participat in acest an la Searade Gala a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat de Salvati Copiii Romania (www.salvaticopiii.ro), cu o serie de obiecte – cadou, oferite in cadrul unei tombole ce a avut loc joi 6 Decembrie 2012, la hotelul Radisson BLU din Bucuresti.

Astfel, designerii Radu Stanimir, Justin Baroncea, Gabriel Geller, Anca Fetcu, arhiDOT Design, Florin Alexa, Silva Artis, Madalina Dumitru, IZZI Design, Silvia Cornea, Irina Neacsu si Simplexio (designer Madalin Gheorghe) au oferit in dar Organizatiei Salvati Copiii un numar de 12 obiecte, destinate invitatilorla Searade Gala, in urma unei tombole organizate cu acest prilej.

Cadourile designerilor romani de produs au reprezentat obiecte de mobilier, obiecte de iluminat  si chiar ornamente pentru bradul de Craciun, fabricate cu ajutorul tehnologiei de print 3D.

“Festivalul Brazilor de Craciun este unul dintre cele mai stralucitoare evenimente din fiecare an in Bucuresti, iar mesajul <lumea buna face lumea mai buna> promovat de Organizatia Salvati Copiii este real si in asentimentul nostru. De aceea am invitat designerii romani sa contribuie cu obiectele proprii la aceasta editie a Festivalului, pentru a face lumea nu doar mai buna, ci si mai frumoasa”, spune Ioana Bardas, presedinte BUCHAREST DESIGN CENTER.

Pentru mai multe detalii despre activitatea designerilor romani de produs, va invitam sa vedeti pagina de Facebook: Facebook.com/BDC.design.center si website-ul www.bdce.org.  

BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de obiect si designerii romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele internationale.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează