Cadouri de designeri romani de produs in acest an

0

Cadouri de designeri romani de produs in acest an la Seara de Gala a Festivalului Brazilor de Craciun

Designerii romani de produs au participat in acest an la Searade Gala a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat de Salvati Copiii Romania (www.salvaticopiii.ro), cu o serie de obiecte – cadou, oferite in cadrul unei tombole ce a avut loc joi 6 Decembrie 2012, la hotelul Radisson BLU din Bucuresti.

Astfel, designerii Radu Stanimir, Justin Baroncea, Gabriel Geller, Anca Fetcu, arhiDOT Design, Florin Alexa, Silva Artis, Madalina Dumitru, IZZI Design, Silvia Cornea, Irina Neacsu si Simplexio (designer Madalin Gheorghe) au oferit in dar Organizatiei Salvati Copiii un numar de 12 obiecte, destinate invitatilorla Searade Gala, in urma unei tombole organizate cu acest prilej.

Cadourile designerilor romani de produs au reprezentat obiecte de mobilier, obiecte de iluminat  si chiar ornamente pentru bradul de Craciun, fabricate cu ajutorul tehnologiei de print 3D.

“Festivalul Brazilor de Craciun este unul dintre cele mai stralucitoare evenimente din fiecare an in Bucuresti, iar mesajul <lumea buna face lumea mai buna> promovat de Organizatia Salvati Copiii este real si in asentimentul nostru. De aceea am invitat designerii romani sa contribuie cu obiectele proprii la aceasta editie a Festivalului, pentru a face lumea nu doar mai buna, ci si mai frumoasa”, spune Ioana Bardas, presedinte BUCHAREST DESIGN CENTER.

Pentru mai multe detalii despre activitatea designerilor romani de produs, va invitam sa vedeti pagina de Facebook: Facebook.com/BDC.design.center si website-ul www.bdce.org.  

BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de obiect si designerii romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele internationale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează