CADOU INEDIT DE 8 MARTIE: slagarele Margaretei Paslaru in beneficiul artistilor varstnici cu probleme de sanatate

0

CD de autor „Stelele filmului canta” un dar neperisabil de vanzare la Muzica

Continuand succesul de vanzare al primului CD de autor ‘Actorii canta’ pe care l-am initiat si co-produs in beneficiul UNITER, am lansat la sfarsitul anului si CD-ul Nr.II (Margareta Paslaru)

VIDEO mesajul piesei „ALERGATORI DE CURSA LUNGA”
https://www.youtube.com/watch?v=55juIibRKZA

Domnii sunt invitati la Magazinul Muzica din Calea Victoriei pentru a-si procura de dragul femeilor din viata lor, un dar neperisabil…CD-ul „Stelele filmului canta” produs de UCIN. Valorosi actori au inregistrat – pro bono – slagarele Margaretei Paslaru in beneficiul artistilor varstnici cu probleme de sanatate.

CD de autor 'Stelele filmului canta' UCIN 23.11.2015_  coperta 1

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.