“byron – Rock Your High School”, CONCURS dedicat trupelor alcătuite din liceeni, la a patra ediție

0

 A început ediția a patra a concursului unde tinerele formații românești au șansa de a se face auzite și remarcate de toată țara! Trupele de muzică formate din liceeni pot să se înscrie în concursul byron – Rock Your High School până în data de 8 noiembrie.

byron – Rock Your High School este organizat de byron Management și YouthBank, având ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale.

byron - RYHS

La concurs sunt binevenite toate trupele de muzică, indiferent de gen, cât timp membrii sunt liceeni cu vârsta între 14 și 19 ani. Până pe 8 noiembrie 2013 trupele interesate trebuie să trimită pe adresa inscriere@byronmusic.ro formularul de înscriere completat, o fotografie și un demo video filmat live. Regulamentul oficial precum și toate detaliile necesare se găsesc pe blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com.

Pe baza demo-urilor primite, juriul concursului va selecta 6 trupe care vor veni la București pe 17 noiembrie să cânte live la finala concursului din Club Fabrica. Trupa câștigătoare va cânta în deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani și va primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP (5-6 piese). De asemenea, trupa clasată pe locul II va primi premii oferite de către partenerii de la Indygen.

Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre trupele finaliste, constând în înregistrarea unei sesiuni GuerriLIVE Radio Session. Festivalul Jazz In the Park – Cluj-Napoca va oferi un alt premiu special ce va consta în invitația de a participa live la ediția 2014 a festivalului. În plus, partenerii de la Ultimate Sound vor oferi o pereche de monitoare in-ear personalizate ca premiu pentru cea mai bună prezență scenică.

Juriul concursului va fi alcătuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Bogdan Serban (Radio Guerrilla) și Horea Marc (Jazz In the Park Festival).

Din finaliștii și câștigătorii precedentelor trei ediții fac parte trupe ca Sophisticated Lemons, Mute, Lights Out!, Blue Pulse și Shuffled Existence.

Despre byron – Rock Your High School,Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Societe Generale declară: “Este un proiect inedit pentru un sponsor din zona financiară, însă implicarea în evenimente dedicate liceenilor nu este deloc ceva nou pentru noi. Sprijinim proiecte adresate liceenilor în educație, sport sau artă. Este o ocazie de a ne conecta la viața lor, de a-i susține într-un demers care presupune creativitate, pasiune, curaj și muncă în echipă. Cele mai frumoase vise se conturează în liceu și vrem să contribuim la succesul celor care au curajul să le ducă la îndeplinire. Aceasta face parte din misiunea noastră de bancher și de actor social.”

 

Pentru orice întrebări sau clarificări contactează-ne pe email sau pe pagina de Facebook http://fb.com/byron.ryhs.

Hai cu înscrierile! Mult succes!

Web: www.byronrockyourhighschool.wordpress.com
Facebook: www.fb.com/byron.ryhs

YouthBank este un program de educație nonformala destinat liceenilor. În prezent programul este implementat în 14 orașe din țară și este unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personală pentru liceeni.
YouthBank: www.youthbank.ro

BRD – Groupe Societe Generale: www.brd.ro

Indygen: www.indygen.ro
Jazz In the Park: http://www.jazzinthepark.ro
Radio Guerrilla: http://www.radioguerrilla.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.