Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Business-ul revine pe tabla de sah. SAH LA BUSINESS editia II-a, 9-10 aprilie 2011

1

Mastermind Communications SRL şi Oxygen Servicii SRL, cu sprijinul portalului www.CalendarEvenimente.ro, în colaborare cu Federația Română de Șah organizează a doua ediție a  Turneului de Şah pentru bănci şi companii – ŞAH LA BUSINESS.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 9-10 aprilie 2011 la București şi va reuni pasionaţii de şah din mediul de afaceri, bănci, companii private și de stat împreună cu fii sau fiicele acestora.

JTI, campionul de anul trecut, trebuie să-și apere anul acesta titlul câștigat, în timp ce Ager Business Tech, ING, ING Asigurări, Eximbank, sau Alpha Bank doresc să confirme anul acesta câștigând o poziție superioară în clasament. Ca și anul trecut proiectul continuă să popularizeze şahul în rândul oamenilor de afaceri şi angajaţilor acestora prin organizarea de partide atât la nivel individual, cât și pe echipe. În acest context, companiile sunt așteptate să intre în competiţie cu echipe, în timp ce persoanele fizice angajate în mediul de afaceri pot să se înscrie individual. Din această perspectivă, turneul “ŞAH LA BUSINESS” şi-a propus să apropie băncile și companiile într-o întrecere sportivă unde respectul și fair-play-ul primează.

Noutatea va fi că turneul se deschide acum și pentru copiii participanților, cu vârsta între 6-13 ani, care pot participa la micul turneu pentru Juniori, organizat în același timp, dar unde locurile sunt limitate la 20. Principiul va fi primul înscris, primul acceptat.

Chiar dacă evenimentul se adresează amatorilor, seriozitatea şi profesionismul sunt nelipsite, ceea ce face din turneul ȘAH LA BUSINESS un punct de referinţă pentru iubitorii sportului minții. Turneul se va desfășura, ca și anul trecut, pe sistem elvețian cu 7 runde de joc. Arbitrajul partidelor programate în cadrul turneului va fi asigurat de către Federaţia Română de Şah.

Pe parcursul celor două zile de competiţie, oamenii de afaceri şi angajaţii acestora, vor ieşi din spatele birourilor pentru a-şi concentra atenţia asupra celor 64 de patrate alb-negre, analizând variante şi construind strategii de atac. Strategul care va câştiga turneul va avea onoarea de a juca o ultimă partidă cu o mare personalitate a sectorului de business. Totodată, participanţii vor putea asista la o degustare de vinuri alese și la un moment surpriză pregătit de organizatori.

La finalul turneului, participanţii vor câștiga premii reprezentând cupe, medalii, produse și obiecte promoționale.

Detalii pe – www.calendarevenimente.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Romania joaca sah. Pe tabla de business! | RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.