Business Mentoring Program / 28 februarie – 1 martie 2011

0

BMP te invata cum poti atinge excelenta in operatiunile firmei tale!

Business Mentoring Program (BMP), programul de mentorat in afaceri initiat de Fundatia Post-Privatizare, organizeaza pentru antreprenorii romani consacrati cel de-al treilea workshop, pe tema “Crearii valorii actionariale prin excelenta operationala”. Sesiunea va avea loc in perioada 28 februarie – 1 martie, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Deja obisnuiti cu Ken Morse si Bill Aulet, cei doi profesori de la MIT si antreprenori de succes care sustin aceste sesiuni, participantii vor folosi studii de caz, prezentari si discutii interactive pentru a invata cum sa creeze valoare pentru stakeholderi in mod eficient, in cadrul organizatiilor pe care le reprezinta, totul prin intermediul unor operatiuni derulate in mod strategic, planificat si axat pe excelenta. Participantii vor intelege teoria, cele mai bune practici si, lucrul cel mai important, punerea in aplicare a noilor tehnici pentru a imbunatati in mod semnificativ operatiunile organizatiei si pentru a dobandi avantaje competitive.

Business Mentoring Program este un program de dezvoltare antreprenoriala la nivel de MBA, destinat antreprenorilor care au deja experienta in mediul romanesc si care doresc sa ajunga in urmatoarea etapa de dezvoltare a companiilor pe care le reprezinta, respectiv etapa companiilor cu un nivel ridicat de excelenta. Programul se desfasoara impreuna cu Ken Morse, Bill Aulet si Laura Morse.

Bill Aulet este Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship, conferentiar senior la MIT Sloan School of Management si presedinte al MIT Clean Energy Prize. Bill este lider de succes in domeniul afacerilor, avand o experienta de peste 25 de ani in toate domeniile legate de operatiuni de inaltă tehnologie, marketing de produs si strategii de finantare, atat pentru start-up-uri cat si pentru companii publice. Pe langa experienta in cadrul propriilor companii, Bill este mentor si consilier pentru multe alte companii, pe probleme de procese de strangere de fonduri si este consultat in mod frecvent de specialisti in venture capital si de ”business angels”.

Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor in serie, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT), profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona si membru invitat al Consiliului National pentru Consultanta in Inovare si Antreprenoriat creat recent de Presedintele S.U.A. Barack Obama. Ken activeaza in comitetul director al mai multor start-up-uri, printre care Denkwerk Gmbh (Germania); iMotions – Emotion Technology ApS si Zylinc A/S (Danemarca); The Little Engineer (Liban); Aifos Solutions SL, Indisys si Invenio (Spania); Izon Science Ltd. (Noua Zeelanda); Naseeb Networks si Sofizar (Pakistan); Dynasil Corporation si mai multor spin-off-uri ale MIT (S.U.A.), incluzand Cogito, FloDesign Sonics, IntAct, Terrafugia si UkuMi.

De asemenea, este seful  Catedrei de Antreprenoriat, Inovare si Competitivitate la Universitatea Tehnologica Delft (Olanda) si sustine workshop-uri de business in Europa, Liban, Arabia Saudita, Pakistan, Noua Zeelanda, Quebec si S.U.A., de peste 8 ani.

Informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor si modalitatea de participare sunt disponibile pe www.businessmentoring.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează