Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Business Ladies Conference, ediţia a II-a

0

În această toamnă Business Ladies Club revine cu forțe proaspete și vă invită la cea de-a doua ediție a evenimentului Business Ladies Conference.

Business Ladies Conference, editia 2

Această conferinţă va aduce din nou în lumină modele demne de urmat și de admirat – femei frumoase și puternice, ambițioase și visătoare. Femei care și-au dorit mai mult de la propria persoană și care au realizat cât de importantă este imaginea unei femei în societate. Datorită succesului primei ediţii, tinerele voluntare vor să repete succesul și să pună în scenă cea de-a doua ediție. Aceasta din urmă se va bucura de izul poveștilor din copilărie, a basmelor și a minunatelor legende. Tema se sustrage din faptul că: „ne-am născut visători, am crescut cu vise și povești nemuritoare și încă visăm, însă de data asta, visele au o altă materialitate. Copii fiind, adesea eram întrebați „ce dorim să fim când vom fi mari”, ei bine, din acel moment pornea călătoria și tot Universul începea să se pună în mișcare ca noi să ne îndeplinim acele vise sau măcar să ne apropiem de ele.”

De data aceasta veţi avea ocazia să ascultaţi începutul viselor unor personalități care au reușit să le materializeze într-o poveste unică, demnă de apreciat și de luat aminte. Vor fi împărtășite atât reușitele cât și eșecurile care stau în spatele acestor povești, se va ajunge la concluzii precum: „numai munca și tenacitatea vor face dintr-o femeie, una de succes, dar și că temelia tuturor acestor lucruri constă într-un stil de viață echilibrat”.

Așadar, prin această nouă ediție, organizaţia îşi doreşte să ajute nu doar participantele, dar şi membrele sale să-şi depășească limitele pe care unele femei și le impun și totodată să le determine pe acestea să-și descopere adevărata valoare și să-și urmeze visele avute încă de mici copile. Filozofia acestei conferinţe este îmbrăcată de următoarea frază: „Noi credem că în spatele fiecărei reprezentante a frumosului, există un tezaur de potențial, care are nevoie să fie descoperit pentru a putea scoate ce e mai bun din el”.
11 Noiembrie va fi ziua în care vor urca pe scenă femei de succes ale căror povești au prins contur într-o lume a bărbaților. Idei și afaceri care le determină motivația fiecărei zile.

Mai multe detalii: http://goo.gl/UYB9Vu
Event: Business Ladies Conference
Investiția ta? 25 LEI

Deadline înscriere: 06 noiembrie 2015, ora 20:00

*Durata evenimentului va fi de 4 ore, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.