Business Intro

0

Anul acesta asociația studențească DaAfaceri organizează cea de-a X-a ediție a proiectului Business Intro. Perioada de desfășurare va fi 28-30 aprilie, la Casa RAF – Romanian-American Foundation. Evenimentul va consta într-o sesiune de workshop-uri interactive.

Afis
Business Intro este prima școală gratuită de antreprenoriat pentru tinerii din București, și proiectul de lansare al Asociației Studențești DaAfaceri.

Prin reunirea studenților cu inițiativă, idei și dorința de a-și înființa propria afacere, proiectul iși propune inițierea și încurajarea acestora de a pătrunde în domeniul antreprenoriatului. Participanții vor avea ocazia de a asculta nouă povești de succes direct de la speakeri și antreprenori cu experiență în business.
Structura evenimentului este următoarea:
Luni, 28 Aprilie – A fost odată ca niciodată…(Conceptul)
1. Povestea
2. Brandul
3. Produsul sau serviciul tău
Marți, 29 aprilie – Și s-a auzit peste mări și țări…(Promovarea)
1. Online
2. Offline
3. Social Media
Miercuri, 30 aprilie – Și el era stăpânul…(Clientul)
1. Nevoia Lui
2. Cine este el, stăpânul?
3. Cum ajungi la el?

Printre invitații care au confirmat deja prezența în cadrul evenimentului se numără Traian Ispasiu – Co-Founder la Asociatia Initiativa pentru fericire si posesor al business-ului Caffe Tabiet, Irina Scarlat – VP & Co-Founder Akcees și Managing Partner Prove PR, Claudia Suhov – co-fondatoare & Creative Director NextSteve Group și fondatoare Boko, Călin Spiridon – fondator riche, Veronel Guiman – Fondator concept V-motivatin, Denis Todirica – fondator Galzeon, Nicoleta Chirica – fondator Iutta.

Cei interesați se vor putea înscrie la proiect în perioada 14-25 aprilie, completând formularul de aplicare pe siteul www.businessintro.ro

Despre DaAfaceri

DaAfaceri este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit din cadrul Academiei de Studii Economice din București, înființată în martie 2003.

DaAfaceri urmărește, de 10 ani, dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților și dezvoltarea profesională a acestora pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri românesc, fiind Junior Entreprise în cadrul confederației internaționale JADE.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează