Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bursa locurilor de muncă – București, 21 noiembrie 2014

0

Fundația Motivation România, alături de partenerii săi Goals CIC UK, Special Olympics România, Human Respect Solution, AJOFM Ilfov, AJOFM Neamț și AJOFM Constanța, organizează, în data de 21 noiembrie 2014, Bursa Locurilor de Muncă, eveniment ce se va desfășura în incinta Hotelului Ibis Gara de Nord, Sala Enescu A, între orele 10.00 – 13.00.

Anunt Bursa

La Bursa Locurilor de Muncă – București vor participa companii din sectoare economice diferite, precum retail, logistică, servicii, producție, protecție și pază, vânzări, în oferta cărora se vor regăsi locuri de muncă diverse, pentru persoane cu grade diferite de calificare și experiență.

Organizatorii Bursei își propun să faciliteze astfel contactul dintre companiile angajatoare și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lungă durată sau persoane care au părăsit timpuriu școala, care locuiesc în București sau județul Ilfov

Candidații participanți la eveniment beneficiază de servicii de suport pentru căutarea unui loc de muncă și angajare oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est”, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2014 și se desfășoară în perioada 31 martie 2014 – 30 septembrie 2015.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.