Bursa locurilor de muncă – București, 21 noiembrie 2014

0

Fundația Motivation România, alături de partenerii săi Goals CIC UK, Special Olympics România, Human Respect Solution, AJOFM Ilfov, AJOFM Neamț și AJOFM Constanța, organizează, în data de 21 noiembrie 2014, Bursa Locurilor de Muncă, eveniment ce se va desfășura în incinta Hotelului Ibis Gara de Nord, Sala Enescu A, între orele 10.00 – 13.00.

Anunt Bursa

La Bursa Locurilor de Muncă – București vor participa companii din sectoare economice diferite, precum retail, logistică, servicii, producție, protecție și pază, vânzări, în oferta cărora se vor regăsi locuri de muncă diverse, pentru persoane cu grade diferite de calificare și experiență.

Organizatorii Bursei își propun să faciliteze astfel contactul dintre companiile angajatoare și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, șomeri, șomeri de lungă durată sau persoane care au părăsit timpuriu școala, care locuiesc în București sau județul Ilfov

Candidații participanți la eveniment beneficiază de servicii de suport pentru căutarea unui loc de muncă și angajare oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est”, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2014 și se desfășoară în perioada 31 martie 2014 – 30 septembrie 2015.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează