Bunicile singure din București vă invită la șezătoarea Fularului de la Bunica

0

Asociația Niciodată Singur – Prietenii vârstnicilor vă invită miercuri, 27 iulie, de la ora 10, la Grafit Cafe, din incinta Grădinii Botanice Dimitrie Brandza din București (Sos. Cotroceni, nr. 32), la sezătoarea de tricotat a Fularului de la Bunica. Acțiunea face parte din campania „Fularul de la Bunica”, o campanie socială în beneficiul și cu implicarea vârstnicilor singuri din Romania, ce a fost demarată în luna mai a acestui an.

unnamed

Campania va implica până în luna decembrie mai multe comunități de vârstnici din țară, cu scopul de a tricota 800 de fulare autentice. Această campanie dorește să vină în sprijinul vârstnicilor ce se simt singuri sau inutili, prin organizarea de „șezători” de tricotat menite să valorifice talentul și experiența bătrânilor.

Fularele vor putea fi apoi achiziționate, în schimbul unei donații, în cadrul târgurilor la care asociația va fi prezentă sau de pe www.niciodatasingur.ro, de către oricine dorește un cadou de suflet sau care vrea sa susțină programele Asociației Niciodată Singur – Prietenii vârstnicilor.

În plus, Campania dorește să aducă împreună vârstnici singuri, voluntari și prieteni ai ascociației pentru a petrece timp de calitate împreună.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.