Bulevardul antichităţilor, Bulevardul Aviatorilor

0

În acest week-end (18-19 iulie 2009) se desfăşoară în Bucureşti „Târgul de antichităţi” pe trotuarul de la Bulevardul Aviatorilor.  Prilej bun pentru cumpărături, discuţii aprinse pe teme de artă, schimb de obiecte de colecţie, târgul aduce peste 100 de expozanţi, conform articolului publicat de realitatea.net

La finalul acestei săptămâni, peste 100 de expozanţi îşi vor da întâlnire cu iubitorii de artă şi obiecte de colecţie pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, la „Târgul de antichităţi” organizat de Critol Cons SRL.

Târgul de antichităţi” îşi deschide porţile sâmbătă dimineaţa, 18 iulie, începând cu ora 08:00, pe trotuarul dinspre Parcul Kiseleff, un loc încărcat de istorie şi tradiţie.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează