Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucurii pentru copii la Crosul Pădurii Copiilor 2017

0

Crosul Pădurii Copiilor te ajută să-ți recapeți energia după zilele caniculare de vară. Ne bucurăm de toamnă și sărbătorim apropierea sezonului de plantări în prima zi a evenimentului, cu ateliere educaționale pentru copii și activități reconfortante pentru adulți.

21082924_1466948376703929_1048945082401594040_o

Ce poți face la Cros împreună cu copiii:

  1. Cursa de 1 km pentru familii. O întrecere distractivă în care veți îmbunătăți spiritul de echipă al familiei. E un mod plăcut și sănătos de a implica pe toată lumea într-o activitate, de la bunic la pitic. La cursa familiei premiem cea mai numeroasă familie, cu cel mai tânăr și cel mai vârstnic participant.
  2. Proba de stat în iarbă. Dacă cei mici au prins deja obiceiul de a sta cu nasul în smartphone sau tabletă, îi puteți convinge să renunțe temporar la ele pentru o probă relaxantă și amuzantă. Veți renunța împreună la gadgdeturi pentru o jumătate de oră ca să vă bucurați de aerul proaspăt din parc.

Ce pot face cei mici la Cros:

  1. Cursele pentru copii. 500 sau 1000 de metri de epuizare a energiei. Va urma un somn profund și o seară liniștită pentru părinți. Mai mult, cursele sunt o metodă bună de a le stârni copiilor interesul pentru sport.
  2. Regăsirea Copilăriei. Indiferent de probele sportive la care participați, vă puteți alătura apoi jocurilor și atelierelor de reciclare creativă. Copiii își vor explora creativitatea și vor învăța cum pot proteja natura înconjurătoare.

Activitățile pentru copii și familie sunt programate pe 30 septembrie în Ploiești și 7 octombrie în capitală. Rezervați încă de pe acum un weekend de mișcare și relaxare în natură, înscrieți-vă aici!

Crosul Pădurii Copiilor este un eveniment de fundraising, marca Pădurea Copiilor, pentru împădurirea sudului țării. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook sau pe site www.crosulpadurii.ro.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.