Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucurie la Moara de hârtie: Ateliere de Crăciun!

0

Dragii noștri,

Pentru că iarna se apropie cu îndrăzneală, începem să ne gândim deja la Crăciunul ce va să vină și ne dorim să-i dăm o notă de lumină și bucurie prin atelierele noastre de decorațiuni de sărbători.

De aceea, anul acesta, vă invităm la Atelierul-muzeu Moara de hârtie din Comana să ne lăsăm imaginația la joacă și să creăm manual decorațiuni pentru un Crăciun fericit! În atmosfera de poveste din Moara de hârtie, vă propunem un atelier mai special în care puteți experimenta trei minunate activități creative.

facebook1

Vom realiza manual globulețe și alte obiecte specifice Crăciunului folosind hârtie manuală combinată cu tot felul de alte materiale reciclabile (sfori, carte veche, nasturi etc.) și nu numai. Apoi, ne vom juca și cu pastă din hârtie reciclabilă și vom crea forme simpatice, bune de agățat în brad. Și asta nu-i tot. Pentru că de Crăciun, mai mult ca oricând, ne place să răspândim bucurie, vă invităm ca pe lângă confecționarea decorațiunilor pentru brad, să vă tipăriți manual și propriile felicitări și să trimiteți și voi bucuria mai departe către cei dragi.

Totul, ÎMPREUNĂ, așa cum e frumos de Crăciun, într-o ambianță asortată cu ceaiuri aromate și alte surprize!

Așadar, vă invităm să petrecem împreună timp de calitate și să ne bucurăm la Moara de hârtie de venirea Crăciunului! În funcție de înscrieri, atelierele vor fi organizate în fiecare sâmbătă, începând cu data de 29 noiembrie 2014 de la orele 14.00. Numărul maxim de participanți (adulți și copii) este de 20.

Am gândit costurile astfel încât să încurajăm și participarea în familie la atelierele noastre de Crăciun. Prin urmare, un adult însoțit de un copil va plăti 100 de lei, iar un adult cu doi copii 120 de lei. Doi adulți și un copil pot participa achitând suma de 160 de lei, iar doi adulți și doi copii vor achita doar 180 de lei. Costul pentru un participant adult neînsoțit este de 80 de lei. Costurile includ vizita Atelierului-Muzeu Moara de hârtie, participarea la atelier, toate materialele de lucru, o felicitare tipărită manual pe hârtie manuală și toate decorațiunile realizate în cadrul atelierului. Cine dorește, își poate tipări, contra cost, mai multe felicitări pe hârtie manuală.

Ce ziceți, ne vedem la Moară? Așteptăm înscrierile la echipa@moaradehartie.ro sau la 0724.290.010.

Despre Moara de hârtie:

Atelierul-muzeu Moara e hârtie a fost inaugurat în anul 2011, în Comana, Giurgiu. Aici veți găsi un loc cu povești, dedicat iubitorilor de meșteșuguri, de cărți, de frumos. Ce spun vizitatorii despre Moara de hârtie, puteți citi aici, iar cum a fost la un alt atelier de Crăciun puteți citi aici.

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.