„Bucurestiul trebuie gandit ca un oras al oamenilor, atat pentru locuitorii lui, cat si pentru turistii care vin si ne viziteaza”

0

Promoveaza Bucurestiul fara niciun ban de la Firea si cu rezultate mult mai eficiente.

Bucurestiul trebuie gandit ca un oras al oamenilor, atat pentru locuitorii lui, cat si pentru turistii care vin si ne viziteaza. Trebuie mai multe actiuni care sa faca orasul acesta mult mai prietenos, de la predictibilitata orarului autobuzelor si sa-ti arate, ca in alte tari, in cate minute iti vine un autobuz si sa iti vina in acel interval, pana la evenimente pentru omenii Bucurestiului, pentru a trai in strada acum, ca este cald, sa se bucure, sa danseze. De exemplu, noi organizam Bucuresti danseaza in strada, au venit mii de oameni in fiecare sambata in Centrul Vechi sa danseze, sa se bucure de orasul in care sunt. Prin sport, prin dans, prin cultura, prin bicicleta, prin plimbari prin cartiere, sunt atat de multe lucruri care se pot face pentru ca Bucurestiul sa fie un oras al oamenilor, nu al masinilor.

Articol complet aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.