Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucurestiul Subiectiv, o emisiune despre dramele si bucuriile unui oras

0

Bucurestiul este subiectiv, fie ca ne place sau nu!

Experienta ta bucuresteana nu va fi niciodata la fel cu a mea si nici a mea cu a lui sau a ei… Fascinant, enervant, atractiv, obligatoriu, traiul in Bucuresti este ceea ce avem cu totii in comun. Definitorie este insa adaptarea la Bucuresti, mai exact traseul din provincie spre capitala sau din Bucurestiul de altadata la cel actual.

cover

Tocmai acesta este obiectivul emisiunii „Bucurestiul Subiectiv”! Sa devoalam impreuna experientele si „fine-tuning”-urile bucurestene ale personalitatilor invitate. S-ar putea sa aflam ca traiesc aceleasi drame (praf, trafic, lipsa spatiilor verzi si a celor de parcare) si aceleasi bucurii (teatru bun , concerte si evenimente de mare anvergura,etc.) cu noi, ceilalti conlocuitori ai capitalei. Mirajul vs. deziluziile Bucurestiului.

Pe scurt, se raspunde la intrebarea : „Cine este Bucurestiul?” din perspectiva fiecarui invitat. Atentie! Nu este un demers jurnalistic. NU sunt/em obiectivi, ba din contra … Subiectivismul dat la maxim! – de aici „Bucurestiul Subiectiv”.”

Logo BS -colorat

Un „person to person” talk-show realizat si prezentat de Delia Panait, productie tehnica – Iulian Cioaga, promovare – Antonela Vulpe (Fox Events) si gazduit de Gold FM (96,9 FM).

Buna 1Delia Panait este o veche activista intr-ale cailor de comunicare mass-media cu tot ce cuprinde asta: radio, televiziune, print si online. Baza si-a stabilit-o in Radio Guerrilla – in urma cu aproape un deceniu – de unde a tot migrat complementar si temporar catre proiecte de comunicare dintre cele mai diverse (conferinte si workshopuri – speaker sau moderatoare, emisiuni TV – realizatoare, scriitoare ocazionala), toate avand nota comuna a spiritului analitic presarat cu doze potrivite de umor si ironie. Bucurestiul Subiectiv este cel mai recent proiect al ei.

Mai multe despre Delia, activitatile, proiectele si interesele ei citeste aici

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.