Bucurestiul Subiectiv, o emisiune despre dramele si bucuriile unui oras

0

Bucurestiul este subiectiv, fie ca ne place sau nu!

Experienta ta bucuresteana nu va fi niciodata la fel cu a mea si nici a mea cu a lui sau a ei… Fascinant, enervant, atractiv, obligatoriu, traiul in Bucuresti este ceea ce avem cu totii in comun. Definitorie este insa adaptarea la Bucuresti, mai exact traseul din provincie spre capitala sau din Bucurestiul de altadata la cel actual.

cover

Tocmai acesta este obiectivul emisiunii „Bucurestiul Subiectiv”! Sa devoalam impreuna experientele si „fine-tuning”-urile bucurestene ale personalitatilor invitate. S-ar putea sa aflam ca traiesc aceleasi drame (praf, trafic, lipsa spatiilor verzi si a celor de parcare) si aceleasi bucurii (teatru bun , concerte si evenimente de mare anvergura,etc.) cu noi, ceilalti conlocuitori ai capitalei. Mirajul vs. deziluziile Bucurestiului.

Pe scurt, se raspunde la intrebarea : „Cine este Bucurestiul?” din perspectiva fiecarui invitat. Atentie! Nu este un demers jurnalistic. NU sunt/em obiectivi, ba din contra … Subiectivismul dat la maxim! – de aici „Bucurestiul Subiectiv”.”

Logo BS -colorat

Un „person to person” talk-show realizat si prezentat de Delia Panait, productie tehnica – Iulian Cioaga, promovare – Antonela Vulpe (Fox Events) si gazduit de Gold FM (96,9 FM).

Buna 1Delia Panait este o veche activista intr-ale cailor de comunicare mass-media cu tot ce cuprinde asta: radio, televiziune, print si online. Baza si-a stabilit-o in Radio Guerrilla – in urma cu aproape un deceniu – de unde a tot migrat complementar si temporar catre proiecte de comunicare dintre cele mai diverse (conferinte si workshopuri – speaker sau moderatoare, emisiuni TV – realizatoare, scriitoare ocazionala), toate avand nota comuna a spiritului analitic presarat cu doze potrivite de umor si ironie. Bucurestiul Subiectiv este cel mai recent proiect al ei.

Mai multe despre Delia, activitatile, proiectele si interesele ei citeste aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează