Bucurestiul se dezvolta cel mai rapid din Europa!

1

Surprinzator (sau nu?) Bucurestiul este orasul cu cea mai mare rata de crestere din Europa!
Capitala României este oraşul care se dezvoltă cel mai rapid din Europa, potrivit unui studiu realizat de institutul de cercetare Oxford Economics, citat de cotidianul german Handelsblatt, relatează Sofia News Agency.

Potrivit Money.ro,  „capitala României este prognozată în perioada 2010-2015 o creştere de 7,2%.”

Bucureştiul este pe primul loc şi în ceea ce priveşte creşterea numărului de locuri de muncă, ce înregistrează un ritm de 3,7% pe an.

Foto Florin Ghinda, 2010

PS: Multumim Iulian Boia pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează