Bucureștiul găzduiește pe 8 decembrie 2023 spectacolul Oamenii Dreptății – o seară cu povești despre (ne)dreptate, educație, curaj și comunitate 

0

Vineri, pe 8 decembrie 2023, la Sala Luceafărul din București, are loc spectacolul Oamenii Dreptății, un eveniment complex care aduce în prim-plan povești spuse de profesioniști în justiție, jurnaliști și artiști despre educație, echitate, reinventare, alegeri personale, curaj, devenire și puterea de a merge mai departe. 

De la ora 19:00, publicul poate asculta povești de viață, dar și teatru, poezie, film și muzică, spectacolul fiind unul complex care alternează momente diverse, toate cu același scop: de a vorbi despre cum dreptatea, în toate formele ei, este esențială într-o societate democratică.

„Spectacolul Oamenii Dreptății a ajuns la a 6-a ediție și ne bucurăm că putem aduce și anul acesta în fața oamenilor povești de viață spuse la scenă deschisă de tineri juriști (avocați, consilieri juridici, ONG-iști, judecători, procurori sau foști polițiști), regizori de film, artiști și antropologi, două fragmente din piesa de teatru „Mâine nu ne mai sperie (așa tare)” a adolescenților de la CEVA Centru din Tg.Neamț, un moment de poezie cu Deniz Otay, muzică live cu Doru Trăscău (The Mono Jacks) și un recital Ana Coman la final. Ne dorim ca acest spectacol să devină inspirație pentru fiecare dintre noi. Să plecăm acasă mai încrezători în puterea binelui și puterea comunității. Dreptatea, așa cum o vedem noi, ne privește pe toți – pe stradă, la școală, în spitale, școli sau în orașele noastre. După cele trei spectacole din decembrie 2022, ne dorim ca cel de vineri să fie doar deschiderea unui turneu în 2024 prin cât mai multe orașe din țară”, a declarat Doru Toma, inițiatorul seriei de spectacole „Oamenii Dreptății” și coordonatorul comunității „Leaders for Justice”.

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.