Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucureştiul Fluieră Fault pe 22 Mai 2011!

0

Vino alături de noi pe 22 mai !

Bucureștiul Fluieră Fault !

Spre sfârșitul lunii mai, AIESEC București trage un semnal de alarmă pentru al patrulea an consecutiv, în cadrul proiectului de responsabilitate socială Bucureștiul Fluieră Fault. Această ediție va fi una cu totul deosebită, deoarece ne propunem, ca la sfârșit, să fi schimbat cu adevărat mentalități, comportamente și atitudini. Ne propunem să dăruim o nouă față Bucureștiului ca oraș, dar și locuitorilor săi, în calitatea lor de membri ai unei comunități care acționează responsabil și sustenabil.

Astfel, pe 22 mai, vă așteptăm cu mare drag în Piața Unirii, pentru a porni marșul care sperăm că va avea impact asupra orașului în care trăim cu toții. Destinația noastră va fi Parcul Tineretului, unde vor avea loc în paralel trei activități mari, precum :

Plantare de copaci : grație sprijinului Primăriei Generale București, ne propunem să plantăm peste 200 de copaci în Parcul Tineretului

Donare de sange : Asociația React ne va fi aici ajutor principal, iar Institutul de Transfuzii din București ne va pune la dispoziție un autocar special echipat cu personal și instrumentar medical, pentru ca totul să se desfășoare în siguranță.

Târgul de ONG-uri : unele dintre cele mai mari ONG-uri din domeniul responsabilității sociale vor prezenta cauzele pentru care luptă și vor răspunde la întrebări tuturor celor interesați.

Și pentru că n-am vrea ca această inițiativă să treacă fără a da posibilitatea bucureștenilor de a-și prezenta propriile idei în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului orașului, creșterea calității aerului și răspândirea unui comportament ‘’eco’’, între 27-29 mai, organizăm Școala de Responsabilitate Socială. Acesta este cel de-al doilea eveniment, în cadrul aceluiași proiect, unde toți participanții vor putea să vină cu idei de proiecte de responsabilitate socială, urmând ca la final ideea câștigătoare să fie implementată anul următor chiar de Primăria Generală și AIESEC București ! Așadar, vrem ca TU să preiei inițiativa…vrem ca ideile TALE să îmbunătățească Bucureștiul, în 2012 !

Pentru a participa la eveniment, te așteptăm să te înscrii pe site-ul nostru, www.aiesecbucharest.ro/bff,  completând formularul de înscriere, până la data de 18 mai ! Așteptăm voluntari de orice vârstă și orice proveniență. Singurul criteriu este dorința de a trăi într-un București mai bun și mai curat !

Pentru mai multe detalii despre proiect, despre partenerii noștri sau edițiile anterioare, vizitează site-ul www.aiesecbucharest.ro/bff. Și nu uita, BucurEȘTI TU !!!

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.