Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Bucureștiul e cool” în perioada 6-7 septembrie. Omul cu Șobolani, Gojira&Planet H și Brazda lui Novac la prima ediție Creative Fest

0

Show-uri de dans și concerte, picturi 3D pe asfalt, expoziții foto, instalații urbane. Parcul Tineretului devine în perioada 6-7 septembrie locul de întâlnire al „creativilor” din București.

afis_CreativeFest_50x70cm

Un nou eveniment își face apariția în peisajul cultural al capitalei:  Creative Fest.

Având tema “Bucureștiul e cool” și organizat în colaborare cu Primăria Municipiului București și Centrul de proiecte culturale ArCuB, festivalul va oferi bucureștenilor, timp de un weekend, ocazia de a cunoaște creațiile artiștilor din diferite zone, de la artă urbană, fotografie, fashion, până la dans și muzică.

Aleea centrală (intrarea Gheorghe Șincai) va fi amenajată într-un mod cu totul special, devenind un București miniatural cu mai multe zone de manifestare artistică.

Scena centrală a Creative Fest este dedicată artiștilor din zona muzicală. Brazda lui Novac va întreține atmosfera pe data de 6 septembrie de la ora 21.00  Muzica, un amestec de synth-uri melodice, industrial din anii ’80, techno si punk, este completată de un show vizual inedit creat de Vali Chincinsan. Înființată în 1997 de Victor Popescu, Brazda lui Novac a cântat în deschiderea concertelor multor artiști cunoscuți, precum: Recoil, Covenant sau Funckarma, în orașe atât din România cât și din afară (Maastricht, Londra, Dresden, Roma etc.)

O colaborare reușită și combinații îndrăznețe de stiluri și mixuri muzicale, Gojira&Planet H vor încânta, surprinde și antrena publicul Creative Fest sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 22.00. George Andreescu (Gojira) activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. Planet H (Paul Opris) a pus bazele formațiilor rock Narkoma și Godmode, dar de 10 ani face în paralel și muzică electronică.

Una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din România, Omul cu șobolani, își face apariția pe scena Creative Fest duminică, 7 septembrie, de la ora 22.00. Înființată în Constanta în 1997, trupa este alcătuită în prezent din Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitară), Mihnea Dobrota (tobe) și Radu Andrei (bas).

Line-up-ul Creative Fest este completat de Souptrip, un colectiv alcătuit din artiștii Adrian Tăbacaru, Tom Brânduș, Adrian Buciu, Irina Sârbu, Mandela Gajol  și Raluca Stratulat, Yvat, Domino, Aria urbană și VJ Campsauvage.

Mai multe detalii despre program vor fi disponibile în curând pe site-ul www.creativefest.ro  precum și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/creativefestivalcool .

INTRAREA LIBERĂ

Festivalul de artă și cultură urbană Creative Fest este organizat de Asociația pentru Cultură Urbană și Mediu (A.C.U.M.), în colaborare Primăria Municipiului București și Centrul de proiecte culturale al Municipiului București ArCuB.

Partener: Desperados

Eveniment susținut de Intact Media Group

Recomandat de: Radio Zu și Zu TV

Parteneri media: Zile si Nopti, Ring, Beau Monde, Cosmopolitan, Vice, Studenție.ro, SUB25, suburbanmagzine.ro, urban.ro, orasulm.eu, 121.ro, veiozarte.ro, getlokal.ro, Ginger Group, musicnights.ro, amdoar18ani.ro, Cooltivator.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.