Bucurestiul citeste poezie / seara Lucian Blaga @ ARCEN

0

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN continuă programul „Bucureştiul citește poezie” luni, 14 noiembrie 2011, la ora 19.00, în Sala de concerte „Tinerimea Română”, printr-un spectacol de poezie dedicat lui Lucian Blaga.

Spectacolul de poezie va fi unul de excepție prin temele abordate, prin poeziile recitate, prin punerea în scenă, prin împletirea poeziei cu mișcarea scenică, a luminilor și a muzicii. Evenimentul dedicat operei lui Lucian Blaga va aborda teme fundamentale din literatură precum viața, sensul omului, iubirea și moartea, toate tratate într-o manieră scenică modernă.

„Bucureştiul citește poezie” este un Proiect inițiat de voluntarii ARCEN, prin care se dorește încurajarea lecturii, a dezbaterii literare și de idei în spații publice, fiind o alternativă de petrecere a timpului liber.

Voluntarii ARCEN încearcă să readucă în atenția publicului poezia, ca stimulent al imaginației, al sensibilităţii, oferindu-le șansa participanților la seara de poezie de a intra în contact cu idei noi, păreri îndrăzneţe, scriitori și opere literare prezentate altfel decât la şcoală.

Proiectul „Bucureştiul citește poezie” a fost lansat la finalul lunii august 2011 și se desfășoară pe o durată de un an, timp în care vor fi abordați cei mai reprezentativi poeți din literatura română.

Intrarea la eveniment este liberă și se va face în limita locurilor disponibile.

Eveniment realizat cu sprijinul Centrului Național de Artă „Tinerimea Română” .


Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate- ARCEN


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează