BUCURESTI: Vizionarea gratuita a filmului HAPPY MOVIE

0

INVITATIE LA FILM !

Centrul de Consiliere pentru Tineri (Casa Studentilor Bucuresti) demareaza anul 2014 sub spectrul FERICIRII !!

JOI 30 Ianuarie 2014 la ora 11.00 in sala CEnF (parter) tinerii sunt invitati la vizionarea gratuita a filmului HAPPY MOVIE, cel mai premiat documentar despre Fericire din lume.

Produs de Eiji Shimizu si regizat de Roko Belic – nominalizat la Oscar.

Documentarul insumeaza interviuri cu persoane si experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii si combina elemente din viata reala, drama umana si stiinta de ultima ora pentru a oferi noi perspective asupra fericirii

Tarile in care s-a realizat cercetarea:  Statele Unite, Brazilia, Anglia, Scotia, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenya, China, Thailanda.

Dupa difuzarea documentarului vor avea loc dezbateri intre participanti si reprezentanti ai Institutului pentru Fericire despre ce inseamna fericirea – cea mai dorita emotie, cum aceasta se poate deprinde, cum aceasta stare poate fi atinsa, in mod real.

HAPPY MOVIE (73 min) – un film care a influentat multe vieti !

Intrare libera, 25-30 locuri, ocuparea locurilor in ordinea sosirii.

Happy Movie

contact : www.centruldeconsiliere.blogspot.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează