București va fi primul oraș din Europa Centrală și de Est cu UberGREEN – un serviciu de mașini 100% electrice

0

Vicepreședintele UBER către autoritățile române: ne dorim să colaborăm. Bucureşti – primul oraș din CEE cu UberGREEN, serviciul de mașini 100% electrice.

 
Pierre-Dimitri Gore-Coty, Vicepreședintele UBER pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa s-a aflat astăzi la București, unde a participat  la deschiderea evenimentului Digital Romania International Forum, alături de Mariya​ ​Gabriel​, Comisarul European pentru Economie Digitală. ​Totodata, el s-a întâlnit la sediul Guvernului cu Premierul Mihai Tudose și alți reprezentanți ai Guvernului Român.
 
Cu aceste ocazii, el a declarat că UBER dorește reglementarea platformelor tehnologice în interesul consumatorilor din România, dar si al economiei românești. În plus, a anunțat că București va fi primul oraș din Europa Centrală și de Est cu UberGREEN – un serviciu de mașini 100% electrice.
Bucureștiul este faimos pentru arhitectura, viața culturală și mâncarea deosebită. Din păcate, în același timp este faimos și pentru traficul său. Ne dorim să fim partenerii autorităților și ai organizațiilor de mobilitate urbană din Uniunea Europeană. România este una dintre cele mai importante țări din UE și vrem să continuăm aici dialogul despre viitorul transportului cu comunitățile locale. Mă bucur să vă anunț astăzi că, până în ianuarie, vom introduce în București UberGREEN – un serviciu care oferă 100% mașini electrice. Este un serviciu disponibil și în alte capitale europene, precum Lisabona sau Paris. București va fi primul oraș din CEE cu UberGREEN. Suntem hotărâți să definim viitorul mobilității urbane – dar nu o putem face singuri. Vrem să fim parte a soluției și putem face asta doar lucrând împreună”, a declarat Pierre-Dimitri Gore-Coty.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.