București: Târg de cadouri la Sala Dalles

0

Compania de evenimente urbane Urban Arts & Craft Market in partenerait cu Asociatia pentru promovarea artei mestesugaresti Mestesug Events si Centrul Metropolitan de Educatie si Cultura ”Ioan I. Dalles intr o atmosfera caldă și luminoasă, va invita la o sesiune de shopping cu multă emoție!

Întâmpinăm cea mai frumoasa sărbătoare din an, Nașterea Domnului, cu cele mai frumoase cadouri și decorațiuni pentru cei dragi. De la jucării din lemn, cărți , decorațiuni, bijuterii, fashion, la dulciuri artizanale delicioase, turta dulce si acadele, cosmetice si alte produse bio, lenjerii de pat personalizate in tematica sarbatorilor de Craciun, le puteti gasi la Sala Dalles din Bd Nicolae Balcescu nr 18 (București), in perioada 03-05 decembrie.

Surpriza este că duminică ora 16.00, soliștii îndrăgiti din Peru , Ytto și Yurman, ne vor incanta si purta pe ritmuri latino.

https://www.facebook.com/yurman.europa

Copii vor putea participa la ateliere de creatie cu tematica de Craciun si ateliere de pictat ceasuri personalizate.

Dacă ești comerciant și vrei sa participi , te rugam sa ne scrii pe whatsapp la 0748.19.8888 sau să ne dai de știre, pe adresa de email povestilapachet@yahoo.com
www.povestilapachet.ro

https://www.facebook.com/events/1595002327622688

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.