Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

București, Serile ONG: cum să comunicăm cu schepsis

0

Agenția Creionetica îi invită pe cei interesați să-și îmbunătățească imaginea și impactul propriilor organizații, la “Serile ONG”. Prima întâlnire va fi cu noroc, joi, 13 martie, între orele 18:00 – 20:00. Am găsit un loc ideal pentru discuții, proiecții și gândire creativă. Se numește Aristocats Bistro și îl găsiți pe Str. Teodor Ștefănescu, nr 1, lângă piața C.A.Rosetti în București. 

Afis_SERILE ONG

“Serile ONG” ți se potrivesc dacă ești…
…ambițios și vrei să lansezi mesaje memorabile prin proiectele tale;
…idealist și speri să te urmeze și cei mai insensibili;
…spontan și vrei să scoți lumea din rutină prin “call to action”;
…conservator și vrei să comunici cu stil și să fii respectat în orice împrejurare;
…perfecționist și vrei să oprești lumea în fața afișelor tale;

În schimb, dacă reușești să comunici creativ și eficient, felicitările noastre și hai să împărtășești celorlalți din experiența ta!

Creativ, adică proiectele tale sunt percepute nu doar necesare, dar și originale, surprinzătoare, grăitoare și memorabile!
Eficient. Nu e suficient să comunici “drăguț”, trebuie să comunici cu rezultate! Pe scurt, vezi câți oameni vin la evenimentele tale, cum te faci auzit în afara cercului tău de prieteni și familie, cum răspund finanțatorii la propunerile tale de proiecte, ce încredere inspiri partenerilor.

2h de consultanță în comunicare, adică:

Îți arătăm cum comunică organizația ta din exterior și, dacă este necesar, îți facem recomandări;
Analizăm o serie de campanii de succes ale unor ONG-uri naționale și internaționale: afișe, clipuri, activități online și outdoor;
Îți arătăm câteva soluții neconvenționale de comunicare pentru campaniile tale;
Te sfătuim pentru campania sau proiectul la care lucrezi în prezent;
Stabilim împreună o schemă a nevoilor tale de comunicare;
Ne împrietenim și promitem să revenim la tine și după întâlnirea noastră, cu alte idei și recomandari;
Îți dezvăluim instrumentele gratuite la care să apelezi pe viitor în comunicările organizației;
Concurs surpriză: dacă ești suficient de inspirat, poți câștiga o carte oferită de libraria Cărturești!

Participarea este GRATUITĂ, însă va fi în limita locurilor disponibile, deci e nevoie de înscrierea ta la adresa roxana@creionetica.ro. Trebuie să menționezi în e-mail: numele și funcția, denumirea ONG-ului și site-ul, numărul de telefon unde te putem găsi.

Partenerii media care ne-au adus la tine și pentru care le mulțumim sunt: ArtWe, Gala Societatii Civile, Romania Pozitiva, Business Live, Stop CO2, Deco si Eco, Sapte Seri, Veioza Arte, Act Art Magazine, , BeWhere, Getlokal, nONGuvernamental, IQads, Revista de Povestiri, Al Treilea Sector, Stiri ONG, Societal.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.