BUCUREȘTI: Se deschide Acuarela Bufet cu iaurturi și turte românești

0

A doua soră a Acuarelei după Plastilina, Acuarela Bufet, își deschide porțile joi, pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe strada Gina Patrichi nr. 3. După o degustare de iaurturi, turte românești și burgeri, Bufetul a pregătit pentru desert un set delicios Charlie Boy & Paolo Profeti.

Acuarela Bufet - Opening

După doi ani de pregătiri culinare imaginare, Acuarela lansează Acuarela Bufet, o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.

Acuarela Bufet (1)Bucătăria, mult așteptată și de clienți, va prepara rețete sănătoase, gustoase și cu un aport energetic consistent, numai bune pentru stilul de viață agitat în care toată lumea își desfășoară viața.

Bufetul va fi deschis devreme (la ora 8) pentru ca micile trucuri gastronomice să poată oferi aportul de vivacitate și energie pentru întreaga zi. Meniul va conține un ghid complet pentru un stil de viață alert, dar sănătos, cu mici delicii de iaurterie, clătitărie și all day breakfast și soup bar.

Amenajarea este semnată de Hello Menthol, agenția de brand engagement din micul grup din care fac parte și Plastilina, Acuarela (Polona) și Asociația Imbold.

“Am gândit amenajarea celui de-al treilea spațiu plecând tot de la obiecte ieșite din uz, dar încărcate de nostalgie și apropiate de copilăria multora dintre noi. Este tot un proiect de familie, încărcat cu obiecte personale însă, față de ce am făcut la Acuarela în Polonă, marea diferență apare în atmosfera mult mai aerisită în care patina timpului nu se simte atât de pregnant.” – a declarat Alexu Toader, unul dintre acționarii Acuarela Bufet.

Acuarela BufetDulapul bunicii, sticlele de lapte, de Cico și PepsiCola din copilărie, un aragaz din anii ’60, o serie de lămpi bătrânești și o motocicletă comunistă, toate au fost reciclate și fac acum parte din designul Bufetului.

Așa cum Acuarela Bistro este recunoscută după umbrelele din Grădină, Acuarela Bufet va dezvălui Pièce de résistance, semnată de artistul Andrei Argaetic, în ziua lansării.

În timp ce primele două nivele găzduiesc Acuarela Bufet, mansarda a fost amenajată pentru un mini cluster creativ format din agenția de branding, o firmă de avocatură,  un studio de aplicații iOS și o firmă de comunicare și implementare web. Este un spațiu polivalent de relaxare și lucru cu un design informal, prietenos și creativ  (un brainstorming room).

Bufetul va oferi alternative sănătoase de mic dejun, prânz și cină, se va deschide devreme cu specialități de cafea și iaurturi sănătoase și se va închide după ora 24, dupa ce seara a pregătit un meniu de cocktailuri și salate numai bune de închis ziua.

În weekend-uri, Bufetul va înlocui mobilizarea tipică a zilelor lucrătoare cu hotel breakfast și brunch-uri tematice, de la clătite olandeze la oladii rusești, la combinații de avocado și ciocolată sau mandarine și granola.

Program: 08:00 – 24:00

Acuarela Bufet (2)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.