Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

București Mall susține “Ora de educație rutieră”

0

București Mall anunță parteneriatul cu cea de-a treia editie a proiectului “Ora de educaţie rutieră”, desfășurat de Asociaţia EDIT şi Asociaţia Împreună Pas cu Pas în perioada martie – aprilie. Programul ajunge în 2017 în 60 de școli din București și implicit în faţa a 10000 elevi de clasa a III-a.

Ora de educatie rutiera 1

În 2015, Asociaţia “Împreună Pas cu Pas” a organizat un studiu cu 3000 de copii de clasa a III-a, cu privire la cunoștințele lor de educație rutieră și rezultatele au arătat că:

  • 35% dintre aceştia nu ştiu cum pot recunoaşte un poliţist
  • peste 37% nu ştiu când trebuie să se adreseze organelor de poliţie
  • 30% nu știu care sunt cele două culori pentru semaforul destinat pietonilor

Proiectul “Ora de educație rutieră” îşi propune astfel să promoveze importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră şi, de asemenea, să tragă un semnal de alarmă cu privire la consecinţele nerespectării acestora în proximitatea şcolilor.

“Ora” durează 50 de minute şi este susţinută de către echipe formate din 3 studenţi ai Facultăţii de Psihologie, împreună cu un agent de poliţie, plus învăţătorul clasei.

Pe data de 13 mai, proiectul se va încheia cu un eveniment în parcarea București Mall, unde copii și părinți vor putea asista la demonstrații și lecții din partea unor șoferi profesioniști.

“De 17 ani București Mall este parte integrantă din viața capitalei și punct de intersecție a drumurilor bucureștenilor. Ne bucurăm să sprijinim un proiect care urmărește să îi pregătească mai bine pe copii pentru a lua parte la viața orașului modern, ca pietoni informați”, a declarat Affan Yildirim, Director General Anchor Grup

Desfăşurat în toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului, în “Ora de educaţie rutieră” sunt implicate numeroase persoane, printre care amintim 300 învăţători, 60 şcoli, 50 studenţi şi 30 de poliţişti locali.

Parteneri: Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti,  Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti;

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.