București Mall și WWF sprijină protejarea mediului natural al urșilor bruni din România

0

 București Mall va găzdui, în perioada 11-12 august și 18-19 august, un eveniment educativ cu privire la protejarea naturii sălbatice și a urșilor bruni, organizat împreună cu World Wide Fund for Nature- România (WWF). Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 14:00-20:00, în zona coridorului H&M.

„Cu sprijinul organizației WWF ne dorim să aducem în atenția clienților noștri cauza referitoare la conservarea, refacerea şi administrarea responsabilă a zonelor naturale din țara noastră. Evenimentul susținut atât de Plaza România, cât și de București Mall transpune aceste fapte într-un proiect educativ, astfel că cei mici pot descoperi și învăța despre importanța salvării unei specii de animale, dar și a mediului în care aceasta trăiește”, a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Indiferent de vârstă, pasionații de natură sunt așteptați în mall cu activități educative și distractive, prin care vor afla mai multe informații despre habitatul natural al urșilor bruni în pădure, dar și cum pot fi protejați. De asemenea, toți vizitatorii vor putea admira și o expoziție unică cu pădurile din țara noastră :„Poveștile pădurii”.

Împreună cu voluntarii de la WWF, copiii vor face cunoștiință cu familia Brunescu, o familie de urși din România, vor învăța cum ar trebui să arate o casă ideală în pădure și o vor construi folosind materiale naturale: pietricele, ghindă, crengi, conuri, frunze, iarbă, plastilină și hârtie creponată. Cei mai creativi dintre copii vor putea câștiga un ursuleț de pluș sau un tricou marca WWF.

 

Mai multe informații pe http://www.bucurestimall.com.ro/ și pagina de Facebook http://www.facebook.com/bucurestimall.

Despre ANCHOR GRUP

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata,  avand in portofoliul sau proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Printre realizarile Anchor Grup in Romania se numara Bucureşti Mall si Plaza România, dar si Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului si un cinematograf, Movieplex. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la circa 250 milioane euro, continuându-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

 

Despre WWF (World Wide Fund for Nature):

Înfiinţată în anul 1961, WWF este cea mai importantă organizaţie internaţională care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează