Bucureşti în topul oraşelor, 2009

0
Recent a fost întocmit topul oraşelor din punct de vedere al calităţii vieţii, ediţia 2009! Articolul complet este pe site-ul wall-street. Bucureştiul, a spus „prezent” în acest top şi în acest an la aceaşi poziţie în clasament!
„Viena a depasit orasul elvetian Zurich si a ajuns pe primul loc in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume, arata rezultatele unui studiu anual intocmit de Mercer.
Geneva, un alt oras elvetian, ocupa pozitia a treia a clasamentului, in timp ce Vancouver se afla pe locul patru. A cincea pozitie a clasamentului este ocupata de Auckland. Primele zece locuri ale clasamentului sunt dominate de orase germane si elvetiene, dintre care multe si-au mentinut pozitia din topul de anul trecut. Zurich, pe a doua pozitie, este urmat de Geneva (locul trei), Düsseldorf (locul sase), Munchen (locul sapte), Frankfurt (locul opt) si Berna (locul noua).
Bucurestiul a stagnat pe locul 108 din 215, in timp ce alte orase din regiune au inregistrat cresteri, rezultatele unui sondaj anual intocmit de Mercer.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează