Bucuresti fluiera fault! 17 aprilie 2010

0

Parcul Unirii-Parcul Tineretului ora 10:15 – 17:00

De multe ori, schimbarea pe care o cautam in mediul din jurul nostru este cea pe care de fapt o asteptam de la ceilalti. Aceasta schimbare insa devine speranta acoperita de zadarnicele asteptari ale unui vis din ce in ce mai dificil de indeplinit. Renuntam astfel la acel vis?

AIESEC incurajeaza toti locuitorii orasului Bucuresti sa pastreze acel vis prin cel mai mare eveniment de responsabilitate sociala menit sa aduca o constientizare puternica asupra mediului in care traim: Bucurestiul Fluiera Fault (BFF).

Membri AIESEC, studenti, liceeni, voluntari ai companiilor si organizatiilor, personalitati din Bucuresti, oameni de orice varsta, sex sau ocupatie se vor intalni pe data de 17 Aprilie in Piata Unirii pentru a reprezenta schimbarea pe care orasul o asteapta. Astfel, 1000 de participanti vor sustine prin marsul lor o schimbare de mentalitate si o mai mare proactivitate in domeniul Responsabilitatii Sociale.

Marsul se va opri in Parcul Tineretului, unde toti sustinatorii unui oras mai bun vor avea parte de jocuri, concursuri, un targ de ONG-uri si plantare a copacilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează