Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCUREȘTI: Festival Urban “Femei pe Mătăsari”, 26-27-28 septembrie. VEZI PROGRAMUL!

0

27, 28, 29 septembrie 2013

Festival Urban “Femei pe Mătăsari”

Bucureşti, str. Mătăsari

Ajuns la a 3-a ediţie, Festivalul “Femei pe Mătăsari” stă, de data aceasta, sub semnul EXCELENŢEI.

Trei zile, o stradă, zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru şi o scena pe care vor urca mulţi artişti în două zile dedicate muzicii.

În acest ultim weekend din septembrie sărbătorim excelenţa definită de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, soţii. Femei care au depăşit limite, prejudecăţi, graniţe, realităţi. Femei pentru care s-au inventat complimentele, superlativele şi verbele „a fi”, „a deveni”, „a reuşi”.

Pentru ele organizăm festivalul urban Femei pe Mătăsari, pe ele le aplaudăm timp de trei zile cu invitaţi de seamă.

Pe parcursul celor trei zile Home Mătăsari se va redefini ca spaţiu deschis artiştilor plastici şi va lansa un dialog între artă şi public prin proiectul WoMANYn COLOURS. Artişti vizuali emergenţi vor aborda subiectul feminităţii prin pictură, sculptură cât şi prin noile medii (fotografie, video, video-performance).

Mai jos câteva nume şi o parte din programul festivalului. Mai multe detalii pe www.facebook.com/Femeipematasari sau www.femeipematasari.ro

FB event: https://www.facebook.com/events/579120262147436/

PRIVEŞTE-te – fashion show Wilhelmina Arz cu susţinerea Cristinei Bâtlan, Mădalinei Lazăr Mocanu si a lui Laurent Tourette pe muzica live a celor de la  Les Elephants Bizzarres. Seara se va incheia cu Dj Sasha@Home Mătăsari (vineri 27 septembrie)

Marina Voica și Silvia Dumitrescu ne vor onora cu excelența lor în muzică.

Plimbaţi-vă pe Mătăsari sâmbată şi duminică şi veţi avea surpriza să vă întâlniţi cu prietenii noştri de la OCS, MOONLIGHT BREAKFAST, Robin and the Backstabbers, We Singing Colors, Pimp, Moebius, Violent Monkey, Emanuel Mirea, Muse Quartet şi mulţi alţii.

 

Femei pe Matasari, 27-29 septembrie 2013

 

 

Program Festival Urban “Femei pe Mătăsari”

27, 28, 29 septembrie 2013

Bucureşti, Str. Mătăsari

 

Ajuns la a 3-a ediţie, Festivalul “Femei pe Mătăsari” stă, de data aceasta, sub semnul EXCELENŢEI.

Trei zile, o stradă, zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru şi o scena pe care vor urca mulţi artişti în două zile dedicate muzicii.

 

Vineri, 27 septembrie

 

Începand cu ora 19:00

PRIVEŞTE-te, fashion show Wilhelmina Arz, cu susţinerea Cristinei Bâtlan, a Mădălinei Lazăr Mocanu şi a lui Laurent Tourette, pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzares

Istvan TeglasDans, dans, dans

Dj Sasha la Home Matasari

 

Sâmbătă, 28 septembrie

Între orele 15:00 – 18:00

Teatru şi performance-uri pe Strada Mătăsari

 

Ora 16:00

250M Tocuri, un cros caritabil cu 4 categorii: Charleston Chicks (3-5 cm), 60s Retro (5,1-8,5 cm), Disco Elevators (peste 8,5 cm), Men on heels (mărimea nu contează). Mai multe detalii despre cros şi înscrieri: https://www.facebook.com/events/443021062483078/

Ora 17:00

Concert la Scena mică cu cvartetul Muse Quartet

Începand cu ora 18:00

Concerte live Crowed Control, Moebius, Silvia Dumitrescu, Robin and the Backstabbers, Moonlight Breakfast (concert acustic la Scena mică)

 

Duminică, 29 septembrie

Între orele 15:00 – 18:00

Teatru şi performance-uri pe Strada Mătăsari

Ora 15:00

Workshop despre Ruşine şi Feminitate cu psihoterapeutul Andrei Hoşciuc

Ora 17:00

Girl Ride by Skirt Bike

Concert acustic Emanuel Mirea în zona Desculţ în iarbă

Recital Mihaela Cunita, Carmen Iovitu & Bucharest Klezmer Band

Începând cu ora 18:00

Concerte live Poetrip, Astero, P.I.M.P., Marina Voica, We Singing Colors, OCS

Pe parcursul zilelor de sâmbată şi duminică pot fi achizitionate haine şi accesorii hand-made, suveniruri, delicatese bio şi multe altele la bazarul Femei pe Mătăsari. În plus, în cadrul festivalului urban se vor organiza ateliere, şedinţe foto, dezbateri, conferinţe pe teme civice şi sociale.

Mai multe informaţii despre programul Femei pe Mătăsari pot fi accesate începand de vineri, 27 septembrie, pe pagina de Facebook a festivalului (www.facebook.com/femeipematasari), precum şi pe pagina evenimentului (www.facebook.com).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.