Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

București: Colosseum Mall găzduiește expoziția Jungle Park Expo, în premieră în România

0

Colosseum Mall (București) aduce în premieră în România, expoziția Jungle Park Expo, eveniment ce va avea loc în perioada 13-26 iulie 2021, în parcarea centrului comercial. Cei mici și cei mari vor avea ocazia să descopere o parte din universul junglei și să cunoască cele mai populare animăluțe sălbatice.

Conceptul Jungle Park aparține Yoyo Events, o companie specializată în evenimente și expoziții internaționale, dedicate în mare parte centrelor comerciale.

Expoziția Jungle Park a facut turul mai multor țări din lume, iar pentru o lungă perioadă de timp a fost prezentă în țări din vestul Europei, printre care Franța, Belgia și Portugalia.

Aflată pentru prima oară în România, expoziția Jungle Park Expo va putea fi vizitată în mod gratuit, în parcarea centrului comercial Coloseum Mall.

Astfel, peste 10 animale 3D vor putea fi admirate și fotografiate pe parcursul celor 14 zile de eveniment. Totodată, vizitatorii vor avea ocazia să descopere o serie de informații cu rol educativ.

Vizitatorii se vor aventura în junglă, învățând despre animale, înconjurați de elemente de butaforie de o calitate excepțională.

Elefantul, zebra, rinocerul, girafa și leul sunt doar o parte din exponatele 3D care vor fi atracția expoziției Jungle Park.

Coordonatele pentru expoziție sunt următoarele: Centrul Comercial Colosseum Mall, Șoseaua Chitilei 284, Sector 1, București.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele și activitățile organizate de Colosseum Mall, puteți accesa următoarele pagini:

Website: https://www.thecolosseum.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/ColosseumMallBucuresti

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/colosseum-mall-bucharest

Colosseum Mall – Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, 470 și a tramvaiului 45. Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.