BUCURESTI & CLUJ: Atelier “Arta de a pierde”

0

Atelier 13 februarie – “Arta de a pierde”

“simt că depind emoţional de o altă persoană” … Vrei să îţi înţelegi mai bine stilul de ataşament şi să începi să îţi schimbi felul în care creezi legături cu semenii, iubeşti şi trăieşti?

Vino joi, 13 februarie 2014, între 17.00 – 19.00, la evenimentul “Arta de a pierde – Cum gestionăm despărţirile din viaţa noastră?”– întâlnire de relaxare, de învăţare, socializare şi descoperire de sine.

“Am dificultăţi în a crea şi menţine relaţii de durată cu persoane de sex opus” …  “îmi pierd încrederea în mine când oamenii la care ţin se îndepărtează de mine sau îmi resping ideile” …

Invitaţi: Livia Căciuloiu – psihoterapeut în Bucureşti şi Iulia Savoş – psihoterapeut în Cluj Napoca

Participarea implică o donaţie de 20 lei, care vor asigura sprijin psihologic gratuit familiilor sprijinite de Asociaţia “Există viaţă după doliu!”

Rezervă un loc pe 10 februarie la întâlnirea din oraşul tău! Biblioteca Metropolitană BUCUREŞTI– sediul central (filiala Mihail Sadoveanu – zona Piaţa Romană (Str. Tache Ionescu, nr. 4)

Biblioteca Judeţeană CLUJ NAPOCA – Bd. Calea Dorobanţilor, nr. 104

evdd_arta de a pierde_13 februarie

www.existaviatadupadoliu.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează