Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCURESTI & CLUJ: Atelier “Arta de a pierde”

0

Atelier 13 februarie – “Arta de a pierde”

“simt că depind emoţional de o altă persoană” … Vrei să îţi înţelegi mai bine stilul de ataşament şi să începi să îţi schimbi felul în care creezi legături cu semenii, iubeşti şi trăieşti?

Vino joi, 13 februarie 2014, între 17.00 – 19.00, la evenimentul “Arta de a pierde – Cum gestionăm despărţirile din viaţa noastră?”– întâlnire de relaxare, de învăţare, socializare şi descoperire de sine.

“Am dificultăţi în a crea şi menţine relaţii de durată cu persoane de sex opus” …  “îmi pierd încrederea în mine când oamenii la care ţin se îndepărtează de mine sau îmi resping ideile” …

Invitaţi: Livia Căciuloiu – psihoterapeut în Bucureşti şi Iulia Savoş – psihoterapeut în Cluj Napoca

Participarea implică o donaţie de 20 lei, care vor asigura sprijin psihologic gratuit familiilor sprijinite de Asociaţia “Există viaţă după doliu!”

Rezervă un loc pe 10 februarie la întâlnirea din oraşul tău! Biblioteca Metropolitană BUCUREŞTI– sediul central (filiala Mihail Sadoveanu – zona Piaţa Romană (Str. Tache Ionescu, nr. 4)

Biblioteca Judeţeană CLUJ NAPOCA – Bd. Calea Dorobanţilor, nr. 104

evdd_arta de a pierde_13 februarie

www.existaviatadupadoliu.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.