BUCUREȘTI: Club de Creativitate pentru elevii de liceu

1

Va invitam sa fiti activi in viata societatii si sa ajutati la punerea in practica a Proiectului Club de Creativitate pentru elevii de liceu. 

De aceea vă invităm să votaţi pentru implementarea acestui proiect pe site-ul raiffeisencomunitati.ro/inregistrare-utilizator. Este simplu! Se creează un cont, se alege oraşul Bucureşti, apoi se alege proiectul “Club de Creativitate” (puteti să-l citiţi) şi se votează. Mulţumim!

Dorim ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune în România şi considerăm ca schimbarea pleacă de la o persoană, care poate schimba o organizaţie şi o organzaţie va schimba poate o comunitate. Proiectul “ Club de creativitate” îşi propune să implice elevii de liceu în activităţi creativ educative, cu impact şi asupra viitoarei cariere, care îi vor ajuta în diferite domenii : antreprenoriat, comunicare şi relaţii publice, marketing, organizare de evenimente, turism etc. In acelaşi timp se promovează idei şi principii pozitive ( sănătate, aprecierea valorilor naţionale, atitudine civică, etc).

Deasemenea invitam toti elevii de liceu sa dea like la pagina de Facebook a proiectului sau sa se aboneze la newsletter pe www.clubdecreativitate.blogspot.com pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a se putea inscrie in concurs.

 club de creativitate

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.