BUCUREȘTI: Club de Creativitate pentru elevii de liceu

1

Va invitam sa fiti activi in viata societatii si sa ajutati la punerea in practica a Proiectului Club de Creativitate pentru elevii de liceu. 

De aceea vă invităm să votaţi pentru implementarea acestui proiect pe site-ul raiffeisencomunitati.ro/inregistrare-utilizator. Este simplu! Se creează un cont, se alege oraşul Bucureşti, apoi se alege proiectul “Club de Creativitate” (puteti să-l citiţi) şi se votează. Mulţumim!

Dorim ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune în România şi considerăm ca schimbarea pleacă de la o persoană, care poate schimba o organizaţie şi o organzaţie va schimba poate o comunitate. Proiectul “ Club de creativitate” îşi propune să implice elevii de liceu în activităţi creativ educative, cu impact şi asupra viitoarei cariere, care îi vor ajuta în diferite domenii : antreprenoriat, comunicare şi relaţii publice, marketing, organizare de evenimente, turism etc. In acelaşi timp se promovează idei şi principii pozitive ( sănătate, aprecierea valorilor naţionale, atitudine civică, etc).

Deasemenea invitam toti elevii de liceu sa dea like la pagina de Facebook a proiectului sau sa se aboneze la newsletter pe www.clubdecreativitate.blogspot.com pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a se putea inscrie in concurs.

 club de creativitate

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.