BUCUREȘTI: Atelier gratuit de teatru în engleză

0

Theatre Acting Club organizează în data de 21 februarie ultimul atelier gratuit de teatru în engleză din acest an şcolar şi totodată primul atelier gratuit de teatru în engleză adresat adulţilor.

Atelierele vor avea loc la librăria de carte străină Books Express, Str. Grădiştea Floreştilor, Nr. 17 – Bucureşti. Cu ocazia organizării acestor ateliere, atât copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani, cât şi adulţii sunt invitaţi să cunoască o nouă modalitate de învăţare a limbii engleze, interactivă, distractivă şi educativă.

TEATRU ENGLEZA

„Modulele “Young Actors” sunt structurate ca ateliere conversaţionale mentite să încurajeze vorbirea în limba engleză şi să ofere cursanţilor un mediu de dezvoltare controlat, relaxant şi distractiv.” afirmă Marius Smîntînă trainerul de teatru şi fondatorul Theatre Acting Club.

Activităţile din 21 februarie se vor desfăşura în funcţie de vârsta participanţilor, astfel:

  • 10.00 – 11:00 – Grupa 8-10 ani
  • 11:00 – 12:00 – Grupa 11-14 ani
  • 13:00 – 14:00 – Grupa 11-14 ani

Înscrierea şi participarea la atelierul de teatru în engleză sunt gratuite şi necesită completarea formularului de înscriere disponibil la adresa: teatruinengleza.ro/ateliere-cu-participare-gratuita-la-theatre-acting-club/

Despre Theatre Acting Club

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare în limba engleză, adresat copiilor, adolescenţilor şi adulţilor. Cursurile sunt susţinute de un trainer actor cu o vastă experienţă internaţională în lucrul cu copiii, deţinând certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010. Theatre Acting Club sprijină învăţarea limbii engleze prin cursuri de teatru interactive si educaţionale, dar şi prin ateliere de dezvoltare personală susţinute în şcoli şi centre private.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează