BUCURESTI: Atelier de creație gratuit pentru copii: “Scrisoarea cu dragoste”

0

Părinții care caută activități distractive pentru copii de Ziua Îndrăgostiților sunt așteptați sâmbătă, 14 februarie, la ora 11:00 la atelierul gratuit pentru copii “Scrisoarea cu Dragoste” organizat de BluParty la Sala Dalles Bucuresti, în cadrul Târgului Valentine’s Day Fair.

atelier pentru copii scrisoarea cu dragoste

La atelier copiii își vor folosi imaginația pentru a realiza felicitări tematice pentru părinți, decorate în culori acrilice și vor învăța într-un mod creativ despre legenda și semnificația sărbătorii iubirii la români și despre tradițiile celei mai romantice zile din an.

Atelierul este potrivit pentru copiii cu vârste între 4 și 7 ani.

Sunt disponibile 20 de locuri. Înscrierea este gratuită și se face pe bluparty.ro, completând formularul din pagina atelierului.

Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty va coordona atelierul la care copiii vor realiza felicitari handmade, folosindu-și creativitatea și imaginația, pentru a le dărui părinților.

Materialele consumabile și voia bună sunt din partea BluParty, iar decorul tematic de Valentine’s va fi asigurat de LaParty.

Sărbătoarea iubirii la români își are legenda legată de Dragobete, fiul chipeș al Babei Dochia despre care se spunea că aducea iubire în casă și în suflet. În trecut, de sărbătoarea Dragobetelui, băieții și fetele se îmbrăcau în haine de sărbătoare și mergeau împreună în pădure să culeagă primele flori ale primăverii, ghiocei și viorele, pe care le puneau la icoane și despre care se spunea că dobândeau calități magice.

Părinții care vor să stea la atelier pot servi ceai sau cafea, iar cei care doresc ca felicitarea să fie o surpriză pot vizita între timp târgul “Valentine’s Day Fair” unde zeci de expozanți din toate colțurile țării îi așteaptă cu mii de idei pentru cadouri.

Despre Atelierul gratuit pentru copii “Scrisoare cu Dragoste”

Organizatori: BluParty.ro

Data: Sâmbătă, 14 februarie

Orele: 11.00 – 12.00

Locația: “Valentine’s Day Fair” la Sala Dalles

Recomandat copiilor între 4 și 7 ani

Trainer: Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty

Cost atelier: gratuit

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează