Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCURESTI: Atelier de creație gratuit pentru copii: “Scrisoarea cu dragoste”

0

Părinții care caută activități distractive pentru copii de Ziua Îndrăgostiților sunt așteptați sâmbătă, 14 februarie, la ora 11:00 la atelierul gratuit pentru copii “Scrisoarea cu Dragoste” organizat de BluParty la Sala Dalles Bucuresti, în cadrul Târgului Valentine’s Day Fair.

atelier pentru copii scrisoarea cu dragoste

La atelier copiii își vor folosi imaginația pentru a realiza felicitări tematice pentru părinți, decorate în culori acrilice și vor învăța într-un mod creativ despre legenda și semnificația sărbătorii iubirii la români și despre tradițiile celei mai romantice zile din an.

Atelierul este potrivit pentru copiii cu vârste între 4 și 7 ani.

Sunt disponibile 20 de locuri. Înscrierea este gratuită și se face pe bluparty.ro, completând formularul din pagina atelierului.

Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty va coordona atelierul la care copiii vor realiza felicitari handmade, folosindu-și creativitatea și imaginația, pentru a le dărui părinților.

Materialele consumabile și voia bună sunt din partea BluParty, iar decorul tematic de Valentine’s va fi asigurat de LaParty.

Sărbătoarea iubirii la români își are legenda legată de Dragobete, fiul chipeș al Babei Dochia despre care se spunea că aducea iubire în casă și în suflet. În trecut, de sărbătoarea Dragobetelui, băieții și fetele se îmbrăcau în haine de sărbătoare și mergeau împreună în pădure să culeagă primele flori ale primăverii, ghiocei și viorele, pe care le puneau la icoane și despre care se spunea că dobândeau calități magice.

Părinții care vor să stea la atelier pot servi ceai sau cafea, iar cei care doresc ca felicitarea să fie o surpriză pot vizita între timp târgul “Valentine’s Day Fair” unde zeci de expozanți din toate colțurile țării îi așteaptă cu mii de idei pentru cadouri.

Despre Atelierul gratuit pentru copii “Scrisoare cu Dragoste”

Organizatori: BluParty.ro

Data: Sâmbătă, 14 februarie

Orele: 11.00 – 12.00

Locația: “Valentine’s Day Fair” la Sala Dalles

Recomandat copiilor între 4 și 7 ani

Trainer: Alexandra Timofte, actriță la Teatrul Notara și Manager de Creație în echipa BluParty

Cost atelier: gratuit

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.