Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

București: Asociația Cultour vă invită sâmbătă, 10 Octombrie 2020, la un tur ghidat prin Cartierul Evreiesc

0

Asociația Cultour vă invită sâmbătă, 10 Octombrie 2020, la un tur ghidat prin Cartierul Evreiesc pentru a descoperi împreună istoria, poveștile caselor și străduțe pline de farmec.

Traseul propus va cuprinde, printre altele, povești despre Teatrul Evreiesc de Stat, Templul Carol, evrei faimoși.
Participarea se face pe bază de înscriere, accesând următorul link: https://forms.gle/uACEEJGN4Nmgm6xu8
Pentru a fi la curent cu noutățile despre acest tur puteți urmări pagina de facebook a evenimentului cât și pe cea a Asociației Cultour unde vom anunța următoarele tururi.

Puteți alege să susțineți activitatea Asociației Cultour prin donații la finalul turului.

Numărul maxim de locuri este de 25 de persoane, pentru a respecta normele de distanțare socială.
Misiunea Asociației Cultour este promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor. Proiectele asociației dezvoltate în cei zece ani de activitate în Brașov și București se adresează atât localnicilor, prin realizarea de trasee, expoziții și alte evenimente culturale cât și turiștilor străini prin proiectul Walkabout Free Tours, alături de echipa noastră de ghizi locali!

Întrebările suplimentare pot fi adresate oricând la: info@asociatia-cultour.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.