Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucureștenii preferă pentru vacanța de vară a copiilor activități relaxante dar educative

0

Călătorii în jurul lumii, jocuri și competiții bazate pe lumea misterioasă a unor eroi celebri din povești, secretele tehnicilor de vorbire în public, toate în limba engleză, sunt doar câteva dintre temele abordate de cursurile de vară ale centrului Shakespeare School, create pornind de la nevoia copiilor de a păstra legătura cu limba engleză și pe parcursul vacanței de vară. Sute de copii și tineri din București au ales deja pentru vară experiența acestor ”destinații” inedite de vacanță oferite de cunoscutul centru de limba engleză din București.

Studiul limbii engleze cere exercițiu continuu, de aceea, în cele trei luni de vacanță, copiii au nevoie să părstreze legătura cu limba engleză și să repete noțiunile deja studiate pe parcursul anului școlar.

unnamed

Părinții care caută activități distractive, dar și educative prin care copiii lor să păstreze legătura cu limba engleză în timpul vacanței, încă mai pot alege unul dintre cursurile de vară Shakespeare School care au loc în lunile iulie și august 2015. Cursurile sunt intensive și cuprind, în cele două sau trei săptămâni: 20 de ore de engleză pentru grupele de vârstă 4 – 14 ani și până la 36 de ore de limba engleză pentru adolescenții și tinerii care își propun să aprofundeze materia și subiectele examenelor internaționale de limba engleză Cambridge și IELTS.

Oricine dorește să descopere metoda Shakespeare School se poate înscrie la o lectie demonstrativă GRATUITĂ, la adresa de e-mail info@shakespeare-school.ro cu subiectul ”Lecție gratuită engleză”.

Create după o metodă de predare testată și cu rezultate excelente, cursurile Școlii de Vară Shakespeare School le oferă copiilor activități interactive și amuzante, cu acces la resurse tehnologice de ultima oră, prin care orele de engleză devin o experiență plăcută.

Profesori tineri și foarte bine pregătiți îi ajută pe copii să își îmbogățească vocabularul dar și abilitățile de vorbire în limba engleză. În cadrul cursului, cursanții își consolidează cunoștințele de engleză acumulate în timpul anului, anticipează noțiunile din anul următor de studiu, pregătindu-se pentru cursul din toamnă, își formează abilități de viață și să își dezvoltă inteligența emoțională, câștigând încredere în forțele proprii, învăță să comunice cu cei din jur și să lucreze în echipă, își fac noi prieteni.

Liceenii se pot pregăti cu succes pentru susținerea examenelor Cambridge FCE, CAE sau a examenului IELTS, prin cursurile intensive de vară dedicate examenelor internaționale. Profesorii Shakespeare School au structurat orele în așa fel încât, la finalul cursului, tinerii să își îmbunătățească abilitățile de vorbire, scriere sau ascultare și să își perfectioneze gramatica și vocabularul asimilând rapid, chiar din sala de clasă, bucurându-se în același timp de vacanță.

De asemenea, la Clubul de conversaţie, English Over a Cup of Ice Tea profesorul britanic Chris Smeeton îi ajută pe copii și tineri să capete fluență în exprimare, să-și perfecționeze accentul și să scape de teama de a se exprima liber în limba engleză.

Mai multe informații despre cursurile de vară Shakespeare School, structura și perioada de desfășurare a acestora sunt disponibile pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.