Bucharest Science Festival vine weekendul acesta la Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan

0

București, 29 septembrie 2023 – Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan găzduiesc ediția a XI-a a Bucharest Science Festival, cel mai important festival de știință și tehnologie din România. Evenimentul se desfășoară sâmbăta și duminica aceasta între orele 10:0018:00, iar participarea este gratuită.

La Vulcan Value Centre, cei prezenți vor experimenta activități captivante coordonate de pompieri, care vor veni cu o mașină de intervenție cu apă și spumă și cu un punct de informare preventivă cu măsuri de comportament în cazul producerii unor situații de urgentă. Acțiunile de informare a publicului vor avea loc în parcarea exterioară, între KFC Drive-Thru și Galeria Comercială.

La Centrul Comercial Auchan Titan, cei interesați vor avea ocazia să participe la ateliere de prim ajutor la etajul 1 în piațeta dintre magazinele H&M și C&A. Spațiul amenajat este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.

Activitățile sunt deschise școlilor, familiilor cu copii și adulților și nu necesită programare prealabilă. 

Evenimentul este organizat de către Asociația Secular-Umanistă din România împreună cu Planeta Științei.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare pot fi descoperite pe https://vulcanvaluecentre.ro/ și https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan

***

Despre Vulcan Value Centre

Vulcan Value Centre se află în București, pe Strada Mihail Sebastian nr. 88 și pune la dispoziția clienților săi o varietate de magazine pentru toate nevoile: farmacie, pet shop, supermarket, cafenele, magazine de fashion, de electronice și electrocasnice și multe altele. 

Despre Centrul Comercial Auchan Titan

Centrul Comercial Auchan Titan a fost inaugurat în anul 2007 și găzduiește magazine pentru toate nevoile și interesele, incluzând și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: cafenele, fast food-uri, magazine de fashion, de încălțăminte, magazine de electronice și electrocasnice, dar și un cinema, pentru iubitorii de filme. 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.