Bucharest Refugee Simulation Camp

0

În contextul Anului European al Dezvoltării ,Romanian Center for European Policies (CRPE)organizează Bucharest Refugee Simulation Camp. Proiectul constă în producerea unui scurt-metraj documentar ce are în rol principal simularea unei tabere de refugiați la marginea Bucureștiului.

Între 18 și 23 aprilie, 10 tineri vor trebui să trăiască în aceleași condiții de viață ca persoanele refugiate și cele deplasate intern. Aceștia vor fi filmați de producătorul și jurnalistul premiat Laurentiu Colintineanu.

Dacă ești pasionat de domeniul drepturilor omului sau dornic de o astfel de experiență unică și interactivă, îți așteptăm motivația până pe 25 martie, la: office@crpe.ro

BRSC2015

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează