Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucharest Integrity Gathering, 23 martie. INTRARE LIBERĂ

0

VINO SĂ FII BIG, LUNI, 23 MARTIE 2015, ÎNTRE 10 ȘI 17, LA TEATRUL ODEON!

INTRARE LIBERĂ, CU ÎNREGISTRARE ONLINE.

PicMonkey-Collage

Funvertising și Liderii de Mâine organizează evenimentul Bucharest Integrity Gathering , conferința ce aduce pe scenă lideri ai unor companii și proiecte de top vorbind despre relevanța sistemului de valori personal în leadership, educație și business. Particularitatea evenimentului este redată de atenția acordată eticii.

Speakers:

 • Alin Comsa, Founder Self Trust Academy
 • Todd Geist, Associate Director of Finance, Procter & Gamble Company
 • Mario De Mezzo, General Manager Habitat for Humanity, Romania
 • Steve Simpson, Procter & Gamble Retired Manager
 • Andrei Dunuta, Founder Self Trust Academy
 • Alecxandrina Deaconu, Associate prof. PhD Vice Dean Faculty of Business Administration, Bucharest University of Economic Studies
 • Diana Nicula, Former President AIESEC Bucharest
 • Cristi Danilet, Magistrate CSM

Hosts

 • Host: Alex Zamfir, Owner Funvertising and founder 1leu.org
 • Host: Florin Ghinda, Founder RomaniaPozitiva.ro
 • Host: Cristian Voiculescu, President Liderii de Mâine Bucharest

Detalii pe http://bucharestintegrity.ro/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.