Bucharest Greeters vă invită la povești din vechiul București

1

Amintiri de București

Bucharest Greeters vă invită la povești din vechiul București. La ceas de seară, în a douăsprezecea zi a lu’ brumar, maeștrii vorbelor ne vor delecta cu istorii despre chipurile prin care istoria, arhitectura, cultura și arta pot fi promotorii turismului în București.

Tocmeala este să descoperim cum farmecul Micului Paris și a poveștilor Bucureștiului interbelic pot deveni un brand atractiv pentru turiștii capitalei. Ne dorim ca străinii să își amintească emoția și experiența orașului prin prisma legendelor urbane.

Miercuri, 12 noiembrie 2014, de la ora 18.30, la Hotel Ibis Gara de Nord, sala Berlioz, catastiful va fi semnat de:

v     Alexandru Budișteanu – arhitect-şef al capitalei între 1977-1983;

v     Andrei Bîrsan – Preşedinte Asociaţia “Bucureştiul meu drag”;

v     Edmond D. Niculușcă – Președinte A.R.C.E.N – Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate;

v     Maria Duda – arhitect diplomat Accademia di Architettura di Mendrisio, lector universitar

v     Cronicarul serii – Raluca Medeşan

Din jurnalul de povestiri:

18.30-19.00 – La povești din București: vorbe de duh în timp de vin boierii şi domniţele

19.00-21.00 – Istorii despre elita Bucureșteană: lumea presei, viața actorilor și scriitorilor, teatrul, arhitectura

Condica „Amintirilor” se semnează gratuit în limita locurilor disponibile, dar necesită înscriere și confirmare prealabilă aici. Veni, vidi, vici pe principiul primul venit, primul servit.

Mai multe detalii pe site.

Amintiri de Bucuresti cover

Bucharest Greeters este o inițiativă informală și non-profit prin care ne dorim să le arătăm turiștilor adevărata față a capitalei oferind experiențe inedite prin organizarea unor tururi personalizate în funcție de interesele și preferințele străinilor. Greeterii sunt voluntari localnici care își iubesc orașul și sunt dispuși să-i împărtășească secretele turiștilor ca celor mai buni prieteni.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Amintiri de Bucuresti - Free walking tours

Comentează