Bucharest Greeters vă invită la povești din vechiul București

1

Amintiri de București

Bucharest Greeters vă invită la povești din vechiul București. La ceas de seară, în a douăsprezecea zi a lu’ brumar, maeștrii vorbelor ne vor delecta cu istorii despre chipurile prin care istoria, arhitectura, cultura și arta pot fi promotorii turismului în București.

Tocmeala este să descoperim cum farmecul Micului Paris și a poveștilor Bucureștiului interbelic pot deveni un brand atractiv pentru turiștii capitalei. Ne dorim ca străinii să își amintească emoția și experiența orașului prin prisma legendelor urbane.

Miercuri, 12 noiembrie 2014, de la ora 18.30, la Hotel Ibis Gara de Nord, sala Berlioz, catastiful va fi semnat de:

v     Alexandru Budișteanu – arhitect-şef al capitalei între 1977-1983;

v     Andrei Bîrsan – Preşedinte Asociaţia “Bucureştiul meu drag”;

v     Edmond D. Niculușcă – Președinte A.R.C.E.N – Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate;

v     Maria Duda – arhitect diplomat Accademia di Architettura di Mendrisio, lector universitar

v     Cronicarul serii – Raluca Medeşan

Din jurnalul de povestiri:

18.30-19.00 – La povești din București: vorbe de duh în timp de vin boierii şi domniţele

19.00-21.00 – Istorii despre elita Bucureșteană: lumea presei, viața actorilor și scriitorilor, teatrul, arhitectura

Condica „Amintirilor” se semnează gratuit în limita locurilor disponibile, dar necesită înscriere și confirmare prealabilă aici. Veni, vidi, vici pe principiul primul venit, primul servit.

Mai multe detalii pe site.

Amintiri de Bucuresti cover

Bucharest Greeters este o inițiativă informală și non-profit prin care ne dorim să le arătăm turiștilor adevărata față a capitalei oferind experiențe inedite prin organizarea unor tururi personalizate în funcție de interesele și preferințele străinilor. Greeterii sunt voluntari localnici care își iubesc orașul și sunt dispuși să-i împărtășească secretele turiștilor ca celor mai buni prieteni.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Amintiri de Bucuresti - Free walking tours

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.