Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL: Guano Apes, Asian Dub Foundation, Nouvelle Vague & more. GRATUIT!

0

Mai sunt trei săptămâni până la începerea celui mai efervescent festival internațional de muzică din capitală!

A rămas mai puțin de o lună până când cea de-a doua ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL își va deschide porțile în perioada 21- 23 august 2015, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu trandafiri.

greensounds_2015_FIN

GreenSounds este un eveniment cu intrare liberă, organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție și produs de NOA Event. Succesul primei ediții a fost confirmat de prezența unor nume mari din industria muzicală, adunând un public de aproximativ 19.000 de persoane.

Festivalul conturează un oraș dinamic, colorat și plin de viață, propunând publicului o altfel de modalitate de petrecere a timpului liber în sezonul estival, cu un line-up format din peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate.

Într-un București al contrastelor, GreenSounds reprezintă un limbaj comun al tuturor iubitorilor de muzică, dans și distracție, creionând o comunitate și un cadru alternativ de relaxare și interactivitate.

Tinerii și familiile sunt invitați să se distreze la concerte, să se relaxeze în zona lounge și să ia pulsul festivalului prin activitățile ce întregesc acest eveniment de anvergură. În zona culinară, vizitatorii se pot delecta cu preparate diverse ale unor restaurante cu specific internațional, iar cei interesați de achiziționarea unor suveniruri neconvenționale pot alege dintr-o gamă variată de produse ale unor branduri 100% românești, adunate în zona bazar. GreenSounds își deschide porțile vineri, 21 august la ora 15:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 10:00.

Evenimentul își propune să aducă în viața bucureștenilor bucuria descoperirii diferitelor genuri muzicale locale și internaționale și să contribuie la dezvoltarea turismului de festival în România, punând capitala pe harta orașelor europene cu cele mai importante festivaluri internaționale de muzică.

Pentru că festivalul și-a mărit capacitatea, la ediția din acest an va exista o nouă scenă, Second Stage, unde vor urca în fiecare seară exclusiv artiști autohtoni, între concertele de la scena principală, Main Stage, astfel încât fanii să nu rateze nicio trupă favorită.

De pe scenele GreenSounds se vor auzi ritmuri de hip-hop fusion, hip-hop folcloric, ska-punk, rock alternativ, punk-rock, electro-pop, funk, reggae, etno-electro, indie-pop, jazz, soul, electric tango, bossa nova, retro-electro și neo funk, în cadrul celui mai revigorant festival internațional de muzică eclectică din capitală.

Vineri, 21 august 2015, în intervalul orar 16:00 – 23:00, la Main Stage vor concerta Niște Băieți, The Interrupters, Subcarpați & Orchestra, Asian Dub Foundation, iar la Second Stage ne vor încânta Danaga, Blue Nipple Boy și Les Elephants Bizarres.

Sâmbătă, 22 august 2015, între 14:00 – 23:00, la Main Stage vor performa Domino, Coma, ROA, Dubioza Kolektiv, Guano Apes, Fun Lovin’ Criminals, iar la Second Stage Danaga, Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec și ZOB.

Duminică, 23 august 2015, de la 14:00 – 23:00, vor urca pe Main Stage We Singing Colors, Kathrin DeBoer, Narcotango, Moonlight Breakfast, Nouvelle Vague, De Phazz, urmând ca la Second Stage să se audă ritmurile Fanas, Jazú, K-LU și Fantome.

Te așteptăm în perioada 21 – 23 august 2015 să ne bucurăm în parcul Herăstrău, departe de agitația orașului, de trei zile încărcate cu energie și voie bună și să spunem fiecare Bucureștiul meu sună mai bine cu GreenSounds!

Mai multe informații privind cea de-a doua ediție a festivalului puteți găsi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul
www.bucharestgreensoundsfestival.ro.

Event: https://www.facebook.com/events/1601425273446324/

Video: https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/videos/vb.624858734276267/828616103900528/?type=2&theater

_______

Organizatori: Primăria Municipiului București, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție
Concept și producție: NOA Event

Sponsori: Automobile Bavaria Group, Coca Cola, Strongbow

Partener: ALPAB

Parteneri media: Radio Tananana, Adevărul, Mixtopia, iNFOMUSIC, Urban.ro, iConcert, SUB 25, România Pozitivă, 24FUN, Feeder.ro, Orașul meu, Zile și Nopți, Dor de Ducă, Eragon Vibes, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Suburban Magazine, IQool, Gratuitor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.