Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL anunță line-up-ul ultimei zile de festival!

0

De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu și Fanas se anunță în cea de-a treia zi la BUCHAREST GeenSounds FESTIVAL, completând line-up-ul mult așteptat!
Afis line-up day 3 GreenSounds

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează a II-a ediție a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu trandafiri.

Duminică, 23 august, la Main Stage concertează trupa indie-pop We Singing Colors, artista Kathrin DeBoer din Sydney ce amestecă sound-ul jazz/soul cu o gamă eclectică de influențe, trupa argentiniană de electric tango Narcotango, formația retro-electro Moonlight Breakfast, artiștii francezi Nouvelle Vague cu ritmuri elegante de bossa nova și trupa de jazz De Phazz din Germania.

La Second Stage se vor auzi ritmurile contagioase de hip-hop, jazz și funk ale lui Fanas, sunetele de neo soul piperate cu influențe pop, funk, jazz și bossa nova ale celor de la Jazú, K-LU va readuce la viață sample-uri din filme românești prin ritmuri de hip-hop instrumental și funk, iar trupa Fantome va cânta „culese din cartier” – un concept inițiat de Subcarpați, amestecând hip-hop-ul cu folclorul românesc.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival internațional efervescent, produs de NOA Event, care nu se rezumă doar la concertele de muzică eclectică live de la cele două scene, oferind publicului o alternativă inedită de petrecere a timpului liber: bazar cu branduri 100% românești, zonă de gastronimie internațională și zonă lounge.
Ediția din acest an aduce pe scenă nume precum: Asian Dub Foundation, Guano Apes, Fun Lovin’ Criminals, Dubioza Kolektiv, Subcarpați & Orchestra, The Interrupters, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse și ZOB, aceștia urmând să concerteze pe scenele BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL în primele două zile, 21 și 22 august.

Mai multe informații privind cea de-a doua ediție a festivalului puteți găsi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul
www.bucharestgreensoundsfestival.ro .
Event: https://www.facebook.com/events/1601425273446324/
_______
Organizatori: Primăria Municipiului București, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție
Concept și producție: NOA Event
Sponsori: Automobile Bavaria Group, Coca Cola, Strongbow
Partener: ALPAB
Parteneri media: Mixtopia, iNFOMUSIC, Urban.ro, iConcert, SUB 25, România Pozitivă, 24FUN, Feeder.ro, Orașul meu, Zile și Nopți, Dor de Ducă, Eragon Vibes, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Suburban Magazine, IQool, Gratuitor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.