BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL anunță line-up-ul ultimei zile de festival!

0

De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu și Fanas se anunță în cea de-a treia zi la BUCHAREST GeenSounds FESTIVAL, completând line-up-ul mult așteptat!
Afis line-up day 3 GreenSounds

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează a II-a ediție a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu trandafiri.

Duminică, 23 august, la Main Stage concertează trupa indie-pop We Singing Colors, artista Kathrin DeBoer din Sydney ce amestecă sound-ul jazz/soul cu o gamă eclectică de influențe, trupa argentiniană de electric tango Narcotango, formația retro-electro Moonlight Breakfast, artiștii francezi Nouvelle Vague cu ritmuri elegante de bossa nova și trupa de jazz De Phazz din Germania.

La Second Stage se vor auzi ritmurile contagioase de hip-hop, jazz și funk ale lui Fanas, sunetele de neo soul piperate cu influențe pop, funk, jazz și bossa nova ale celor de la Jazú, K-LU va readuce la viață sample-uri din filme românești prin ritmuri de hip-hop instrumental și funk, iar trupa Fantome va cânta „culese din cartier” – un concept inițiat de Subcarpați, amestecând hip-hop-ul cu folclorul românesc.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival internațional efervescent, produs de NOA Event, care nu se rezumă doar la concertele de muzică eclectică live de la cele două scene, oferind publicului o alternativă inedită de petrecere a timpului liber: bazar cu branduri 100% românești, zonă de gastronimie internațională și zonă lounge.
Ediția din acest an aduce pe scenă nume precum: Asian Dub Foundation, Guano Apes, Fun Lovin’ Criminals, Dubioza Kolektiv, Subcarpați & Orchestra, The Interrupters, Niște Băieți, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse și ZOB, aceștia urmând să concerteze pe scenele BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL în primele două zile, 21 și 22 august.

Mai multe informații privind cea de-a doua ediție a festivalului puteți găsi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul
www.bucharestgreensoundsfestival.ro .
Event: https://www.facebook.com/events/1601425273446324/
_______
Organizatori: Primăria Municipiului București, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție
Concept și producție: NOA Event
Sponsori: Automobile Bavaria Group, Coca Cola, Strongbow
Partener: ALPAB
Parteneri media: Mixtopia, iNFOMUSIC, Urban.ro, iConcert, SUB 25, România Pozitivă, 24FUN, Feeder.ro, Orașul meu, Zile și Nopți, Dor de Ducă, Eragon Vibes, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Suburban Magazine, IQool, Gratuitor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează